nedjelja, 25. studenoga 2012.

Ebay recenzije 1..


Iako nemam najbolji fotoaparat, i slike nisu savršene, stavljam svoje slike nekih stvari koje sam kupila na Ebay-u.. Nadam se da će nekome pomoći jer i ja uglavnom kupujem recenzirane stvari, ili me barem odlična recenzija "natjera" da nešto kupim oko čega se premišljam.. Naravno, isto tako mi i loša recenzija otvori oči..

Stvarno sam na svakakve stvari naletila, i kupila svašta, od savršenih stvari do čistih promašaja, ali se svejedno isplati ovako kupovati i namjeravam to raditi i dalje.. 

Trenutno imam feedback 350.. Kada se samo sjetim kad sam počela kupovat preko interneta i Ebay-a.. Sada je prošlo više od dvije godine, kupujem svim svojim prijateljima (i njihovim prijateljima, pa čak i nepoznatima), neke sam i natjerala da sami probaju.

No, da krenem:

1. Hot new fashion vintage jewelry necklace Elephant pattern diamond chain pendant
Link 
Sellerova slika
 Moja slika

Ovog slona sam spomenula u  Ebay ogrlice max 2$. Onda sam ga i naručila i došao je nedavno. Odličan je i svakako vrijedi više od 10kn koliko sam ga platila..

2. Begonia Color Neck Scarf Shawl Flower Ink Style Long Cotton Wide Wrap New
Link 
Sellerova slika

Moja slika

Nisam znala kako bih ga bolje uslikala.. Odgovara napisanim dimenzijama kod sellera, samo što sam ja očekivala malo čvršći materijal.. Tanak je i mekan, zapravo, ugodan za nosit.. Ne loše potrošenih 15kn..

3. Fashion Cool Rock Punk Party Colorful Rivets Spike Charms Collar Necklace S34
Sellerova slika

Moja slika

Ogrlicom sam oduševljena.. Nisam nigdje vidjela sličnu.. Malo bockaju ovi vrhovi, ali ništa strašno.. Vrlo zanimljiva i efektna za 18kn..

4. 1.8” Unlocked Dual Sim Quad Bands AT&T Bluetooth/FM Bar Cell Phone D900 Black
Sellerova slika
Moja slika

Mobitel radi bez problema, obje kartice funkcioniraju.. Na sellerovim slikama ne piše Nokia, kad je stigao, vidjela sam da piše.. Jel original Nokia ili ne, ne znam.. Glavno da radi.. Dimenzije odgovaraju koje su napisane.. Isplati se dati 155kn da se ne vuku dva mobitela, pogotovo ako vam trebaju samo osnovne funkcije.

5. Stylish Neon Green Yellow & Hot Pink Pendant Choker Bib Link Statement Necklace
Link 
Sellerova slika

Moja slika

Ogrlica mi je super.. Zapravo sam htjela jednu drugu, ali ju nisam uspjela izbidati za odgovarajuću cijenu pa sam uhvatila ovu.. Savršena je za 15kn.. Mislila sam da će sama ogrlica i okvir oko ovih pločica biti jako žut, ali nije.. Nema je više kod ovog mog sellera, ali vjerujem da se može naći po imenu.. Inaće, taj seller ima odlične ogrlice, ja si baš ganjam jednu malo svečaniju.. Link na ostale sellerove stvari

6. Pro 120 Full Color Eyeshadow Palette Makeup Eye Shadow
Link 
Sellerova slika

Moja slika



Za ovu paletu su svi sigurno čuli.. Naručila sam sigurno 20 komada svojim prijateljicama, kao i njima za njihove prijateljice.. Sve su bile njome oduševljene i nakon nekog vremena sam si ju i ja naručila. Zapravo, smatrala sam ju nepotrebnom jer sam ja koristila samo sivo/crne nijanse. Sada kada sam se odlučila stavljat više boja i malo eksperimentirat, kada sam nabavila dobre kistove (ELF), vrijeme je bilo da ova paleta postane moja..
 Na netu imate stvarno puno swatcheva ove Ebay palete pa ja to neću raditi, a i ne znam točno kako i što.. Paleta je došla upakirana u mjehuriće i u crnu kartonsku kutiju.. Kao što se i vidi na slikama, jedno sjenilo je došlo pštećeno, ali ću to zanemariti..
Ovaj seller ima razne palete, kao i sjajila, i to 24komada za 45kn.. Ne znam kakva su, ali ova paleta je odlična pa mislim da bi i sjajila poslužila.. Evo linka na ostale palete i kistove te još neke make up sitnice Link na sellera

7.Sweet Girls Bowknot Retro Pu Leather Satchel Handbag Sling Purse Shoulder Bag
Link 
Sellerova slika

Moja slika


Ne sjaji se tako kao na sellerovim slikama, i boja je malo malo svjetlija.. No, nisam razočarana, baš suprotno.. Unutra ima dva džepa, tj dva pretinca ( ne znam kako da drukčije kažem) kao što se i vidi na mojoj slici.. U jednom ima mali pretinac za zipom, a u drugom prostor za mobitel.. Svakako preporučujem.. KOža je ugodna, nema nikakav neugodan miris, zapravo, nema nikakav miris.. Ovo je jedan od skupljih torbi koje sam kupila, 85kn, i nije mi žao..

8. NEW shoulder bag Tote LADIES HANDBAG Worldwide Freeshipp 260
Link 
Sellerova slika

Moja slika


Torba je odlična.. Na aukciji sam je uhvatila za nekih 65kn..Nema manjih pretinaca unutra što je mali minus, ali sve stane unutra što mi treba.
Sada sam stavila link da se može odmah kupiti.. Ovaj seller je odličan i od njega sam kupila i ostale torbe koje ću staviti.. Skoro sve modele i boje stavi na aukciju tako da ako nema trenutno, bit će.. Link na ostale sellerove torbe

9. NWT LADIES Womens HANDBAG Tote shoulder bag Purses
Link 
Sellerova slika

Moja slika



Malo mi je boju pojeo blic na prvoj slici i boja je vjernija drugoj slici.. Ne sjaji se. Velika i čvrsta, pogotovo ako trebate nositi knjige i bilježnice.. Sve stane unutra.. Na sellerovim slikama na linku se sve puno bolje vidi nego kod mene.. Odlična.. Na aukciji sam ju platila oko 75kn..

10. NWT WOMENS HANDBAG Tote shoulder bag Worldwide 728
Link 
Sellerova slika

Moja slika


Dugo želim ovu torbu, i čekala sam da joj padne cijena tako da sam je na aukciji uhvatila za 80kn.. Torba je super, velika i čvrsta.. Ista je kao na selelrovim slikama i na linku se mogu vidjeti detalji.. Unutra ima mali džep sa zipom. Bojala sam se da ove kopče ne budu prežute, ali sve izgleda jako lijepo..

11. NWT DANDY Square HandBag/Cross Body & Messenger Shoulder BAG/249
Link 
Sellerova slika

Moja slika

Preslatka je, ali manje no što sam očekivala.. Nisam ju kupila od ovog sellera, nemam više link. Ne sjećam se koje su dimenzije pisale, ali sam ju ipak očekivala malo veću.. Stane mi u nju veliki novčanik, mobitel, ključevi, maramice i to je to.. Nije mi žao jer imam nekoliko torbi pa ako trebam veću, uzmem neku drugu.. Ova je samo za osnovne sitnice koje vučem za sobom.. Super je izrađena.

Dosta recenzija za sada.. Već su neke nove stvari na putu.
Prije nekoliko minuta sam na Asos uzela ovu torbicu:

 ASOS Fold-over Metal Plate Clutch Bag - 8f
Link 
 Uživajte u kupovini.

Pozz,
Barbara

Broj komentara: 8:

  1. Hvala ti puno na ovom postu! Nadam se da će biti još sličnih. I ja puno kupujem na ebayu tako da uvijek dobro dođu ideje i tuđa iskustva. :)
    Pozdrav ostavljam!
    P.S. Super ti je blogić!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam bas mislila da je cist promasaj jer ne znam kako da nesto uslikam da izgleda kako treba.. :)Znaci, nastavljam s recenzijama..

    Hvala.. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni su tvoje recenzije em zabavne, em korisne. Uvijek vidim nešto zanimljivo ili me bar uputiš na nekog dobrog sellera i sl. Nemoj odustajat, slike nisu savršene al s druge strane nisi ti profi fotograf. U svakom slučaju je bolje vidit tvoje slike itema kakve god one bile nego samo s neta. :)
    Šaljem pozdrav
    vanillasunshinesky

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)
      Hvala na ovome.. Zato i je ovo tu da pomogne..

      Pozdrav

      Izbriši
  4. Super ti je blogić :))) Korisne stvari se mogu pročitati i vidjeti! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala.. :) Mene to nist ne kosta, a opet nekom pomogne, i ja cesto trazim prvo neciju recenziju, pogotovo za skuplje stvari..

    OdgovoriIzbriši