nedjelja, 24. kolovoza 2014.

Ebay recenzije - nakit - do 25kn


Opet ja vodim bitku bitku s pisanjem posta. Mozilla mi još uvijek ne funkcionira najbolje.

Ovo sam skupila zadnje stvari što su mi došle s http://www.ebay.com/

Skupila sam ih nabrzake za slikanje dok ih još nisam pogubila (ili podijelila).

Neki dan sam baš pregledavala stare torbe i našla pravo blago u njima.Iako imam mjesta za sve ove moje "đinđe", redovito ih gubim, ostavljam u torbama ili jaknama. 

Nikad se to neće promijeniti.

Sad sam ovo skupila u metalnu kutiju, bar dok ne prođe slikanje, a onda ću sve razvrstat gdje što ide da se ovako ne izgrebe kad je jedno na drugim.

Samo ću stavljat svoje slike jer ove s neta možete vidjeti na linkovima što stavim.


Da krenem:

1. GO US New Graceful Gorgeous Cluster Crystal Statement Necklace Women Bib Choker - oko 25kn

Krenula sam s ovom ogrlicom jer mi je ona definitivno favorit. Ima već dosta dugo kako sam ju kupila i mislim da je bila oko 60kn što je meni puno za Ebay ogrlice. :) Nekako sam naviknula da je 2$, a ne 10$. 

Na seller-ovim slikama izgleda čisto kristalna (ne znam kako drukčije opisat), dok je meni došla ova sivo-ljubičasta boja. Nije mi nimalo žao jer je oglica savršena i nosim ju u svim mogućim prigodama.

2. New Arrival 925 sterling silver cute Gemstone personality Pretty Ring size 8 - oko 9kn

3. Charming Stainless Steel Square Design Pretty Band Ring,US Size 6.5 - oko 8kn 
 Link
 

4. Wholesale 925 Sterling Silver Colorful Gemstone Comfort Lady's Ring Size 6 - oko 9kn
 

Obožavam prstenje, a ne volim narukvice baš, i zato imam ogromnu kolekciju. To je jedna od stvari koju najčešće gubim (i ukosnice). Bude mi žao, al bolje da pogubim te od 9kn, nego nešto puno skuplje.


Sva tri prstena izgledaju super na ruci, čine se kvalitetni i imaju oznaku s925. 


Veličinu sam si sama odredila tako da mi uvijek odgovaraju, ili za prstenjak, ili srednji prst. Ovisi kako uhvatim veličinu na aukciji.

Broj sam odredila prema ovom

5. Fascinate White Gold Filled Red CZ Womens Hoop Earrings,14*5mm,B060 - oko 4kn
 

Naušnice su sitne, ali jako lijepe. Svi kamenčići su na broju. Meni odgovara što su manje jer imam dvije rupice na ušima i volim nositi dva para. Sviđa mi se boja.

6. Vintage golden Chain yellow Turquoise bib Pendant Necklace/t1936 - oko 8kn 

Link 
 

 

Nisam ni gledala naziv, već samo sliku. Na slici mi se ta ogrlica čini zelenom tako da sam se iznenadila kad je došla. Ovi zlatni dijelovi nisu onako ružno žuti, ali moguće je da i boja kamenja to malo ublaži.

Imam takvu i bijelu gdje su mi zlatni dijelovi baš žuti. Na slikama se to tako i ne vidi. Dobro se uklopi i u odjeću, nije onda napadno žuto kao kad se gleda samo ogrlica. O bijeloj pričam.

 

 

7. Fashion Jewelry Pendant Crystal Chain Choker Necklace Statement Bib Chunky 429UK - oko 11kn
Link 


Boje su mi divne i zato sam ju i uzela. Nekako mi se ovaj lančić čini nekvalitetan, tj. da nema dovoljnu čvrstoću i da bi lagano mogao puknut. Još ju nisam nosila pa ne znam hoće li to preživjet.

8. New Designed Mystic Chain Mixed Style Choker Bib Pendant Statement Necklace Hot - oko 17kn

 

Svi kamenčići su na svom mjestu. Boja je super, ne djeluje ružno plastično. Žuto nije prežuto (tog me uvijek strah). Još nije imala premijeru, ali i to će se uskoro dogoditi.

9. Women New Fashion Luxury Sweet Pearl Ribbon Bib Choker Statement Collar Necklace - oko 14kn
 

  

 

Ogrlicu sam uzela za svadbu u koju idem slijedeći vikend. Potrebno mi je nešto nježno i romantično da ublaži crno-bijelu kombinaciju, a ovo mi se činilo kao pun pogodak.

Ogrlica je divna uživo, izgleda još bolje,nego na slikama.

10. Fashion Jewelry Crystal Chunky Statement Chain Pendant Necklace Bib Choker - oko 13kn


Kupila sam ju kad su ju svi nosili, ali nikako da ju uslikam. Ogrlica je plastična, jako lagana, ali lijepo i uredno napravljena. Nema ni jednu ogrebotinu i boja se ne guli. Boja je lijepa i nije prekričava. Nadam se da će sve i ostat tako kako je.

Ne znam kako vi, ali ja se baš mučim s pisanjem postova. U Mozilli mi neće uopće spremiti post, ali sve ostale funkcije rade kako treba. U Chrom-u je sasvim drukčija priča. Post se može spremiti i objaviti bez problema, ali mi je zato stilsko uređivanje problematično. Nikako da slova budu onakva kakva ćelim, neće mi slušati ni font, ni B. Morat ću sve obrisati i ponovno instalirat, nema mi druge opcije. Ovo mi je sad već predugo.

Iako je vani super, nekako mi baš danas odgovara ljenčarenje uz laptop i Ebay.

Neke mi još nisu došle, a kupila sam i nešto novo.






Kada se želite nečim počastiti, a nemate baš neku određenu ideju što bi to bilo, u tražilicu Ebay-a upišete npr ring. Izaberete da želite vidjeti ono što najprije završava, da je free shipping i stavite si neku granicu, npr. 2$.

Pogledate jel ima nešto zanimljivo i kako vam odgovara. Ako je u tom trenu sve bezveze, upišete neki drugi pojam.

Tako sam ja uhvatila prstenje iz ovog posta koje svakako vrijedi svaku kn, ako ne i nekoliko puta više.

Uživajte u nedjeljnom posliijepodnevu, ja ću gledati Reign. Baš mi treba nešto tako laganini, za opuštanje, da ne moram puno razmišljat i da su svi na kraju sretni. :)

Pozdrav,
Barbara





3 komentara:

  1. krasnih stvari se tu našlo :) posebno mi je divna ova prva ogrlica i ona za svadbu. i sama imam puno nakita,ali nikad mi ga nije dosta

    OdgovoriIzbriši
  2. bok. super mi je kaj stavljaš recenzije. uvijek guglam okolo prije nego nađem kaj da kupim na ebayu i bacit ću oko i dalje na tvoj blog.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ces naci neke korisne stvari.. :) Pozz

      Izbriši