petak, 5. travnja 2013.

Ebay recenzije..


Nisam dugo imala recenziju, i sad sam skupila neke stvarčice na hrpu pa da vam ih predstavim..

Prvo ću vam staviti slike i linkove što mi je poslala jedna cura, Maja, i hvala joj na tome..

Možda će ovo biti mali bućkuriš, ali što se može..

Redom to ide ovako:

1. Joy Division-Unknown Pleasures rock band t-shirt - oko 110kn
Link 

Majine slike


" Taj lik ima hrpu awesome majica, na wishlisti imam njih 5, kad mi se bude dalo do moje banke ići napokon ću si srediti taj žiroračun i paypal. Jao ima da bankrotiram. "

2.  T199 NASA Space Retro Science Geek Women T-shirt NEW! - oko 110kn

Majine slike


3. NEW LADIES HIGH HEEL PLATFORM WEDGE BLACK,BROWN SUEDE SHOE'S/BOOT'S - oko 320kn

Majine slike




"Što se wedgesica tiče peta je ogromna, 15-16cm, ali su mi jako udobne. Tako je to valjda sa svim wedgesicama koje sam probala :)"

Meni ove  wedgesice na slikama izgledaju odlično.. Jedino vjerujem da ja u njima ne bi mogla ni korak napravit..

4. 4 pieces Large Modern Abstract Art Oil Painting Wall Deco canvas( No Frames )
Link 

Moje slike






Ova slika me oduševila.. Naručila sam ju za nekog, i kad sam se uvjerila da je sve ok, proslijedila sam ju dalje, ali sam ju prije uslikala.. Nekako mi na sellerovoj slici ne djeluje tako očaravajuće kao kad sam ju vidjela u živo.. Velika preporuka za ovo..

5.  Modern Abstract Canvas Oil Painting-Large art (NO frame)
Link 

Moje slike




Ista stvar kao i s prethodonom - odlična.. Čini mi se da ovo što je na sellerovim slikama smeđe/narančasto, da je uživo baš narančasta boja pa pazite na to.. To je slučaj i s ovom, a i onom mojom slikom što sam naručila za sebe..

6.  MODERN ABSTRACT HUGE WALL ART OIL PAINTING ON CANVAS 4PC (No Frame)free ship
Link 

Moje slike



Za ovu sliku mi je jedino žao što ju nisam uslikala na boljoj pozadini.. Kao i s prethodnima, izgleda super.. Te slike su mi pravo otkriće..

7.  1Pcs Fashion Silver Crystal Bracelet Bangle Bridal Wedding Wristband J0600 - oko 15kn

Moje slike




 Jednom riječju - divna! Odmah sam si naručila još dvije - 2. i 3. iz drugog reda. Kvalitetna i čvrsta, veličinom mi je taman.. To je malo problem ako imate tanju ili deblju ruku jer narukvica nije podesiva.. Ja volim da malo "šeta" oko ruke i prezadovoljna sam.

8. 18K White Gold GP Swarovski White Crystal Circle Ring Size 4,5,6,7,8,9 Available - oko 40kn/komad




Moje slike
 






Stavila sam link na sellera jer sam prstenje kupila na aukcijama. Izbor je stvarno velik i isplati se sve pogledat, a i naručit nešto. Nisam ih mogla bolje uslikat, ali prstenje je vjerno slikama na Ebay-u. Ja svako malo pogledam jel ima nešto za mene, i imam još neke stvari kod njega što sam stavila na wish listu.
Koliko je prstenje super meni, govori i to da sam jedan izgubila (ne znam ni sama kako) i odmah sam drugi naručila, isti takav.. :)
Od svih đinđi koje sam prije naručivala, nekako sam se prebacila na "finije" stvari.. I to je bilo super dok se ipak malo sunca nije probilo kroz ovu kišu, i na red su došli gumeni satovi.. Sad čeakm da stignu.. 

9. 100Pcs New11" White Colour Balloons Decorations Parties - oko 35kn

Moja slika

Uzela sam 200 komada. Nisam ni gledala koje su cijene kod nas balona, netko mi je rekao da idu i komad po kunu, pa sam odmah naručila s neta.. Trebaju mi da ukrasim terasu za svadbu gdje je brat kum, pa da ima malo balona kad svatovi dođu po njega.. Btw, ja sam djeveruša u tim svatovima i imam pripremljneu haljinu s Asos-a..
Baloni se čine ok, dosta su mekani, lako se napire.. Planiram ih nagurat jedne do drugih, i cijelu ogradu od terase zagradit s njima.. Valjda će to ispast onako kako mislim..

I još nešto za kraj, dva sata sa Banggood.com..
  • Stainless Steel Gear Quartz Bracelet Wrist Watch With Calendar - oko 55kn

    Moje slike





 Još jedan "MK" sat.. Vidjela sam ga kod prijateljice, i uzela i sebi jedan.. Težak i čvrst, izgleda kvalitetno.. Čak se može i kalendat narediti.. Iako mi je prijateljica rekla da je više za svečane prilike, ja ću ga nositi na starke i traperice.

  • Fashion LadyCrystal Rhinestone Calendar Quartz Wrist Watch - oko 55kn


Moje slike
 



Sat super izgleda.. Nema nikakve oznake na sebi. Dosta je lakši od ovog prethodnog. Meni se baš sviđa, ali ga je frendica uzela kao rođendanski poklon.. Ajd barem na to ne moram misliti, ali sve mi se čini da ću ipak i sebi naručiti.. Malo mi je glupo jer se vidimo svaki dan, ali nema veze.. Da, mislim da ću i sebi naručiti, i to vjerojatno isti ovakav - smeđi sa zlatnim satom.

Nadam se da će vam se nešto od ovog svidjet.. Ako imate kakva pitanja, slobodno pitajte ili tu, ili na email  plavabarbie2209@gmail.com

I slobodno pošaljite neku svoju recenziju, dobro će doći..

Počinje vikend, ja idem napravit ručak za sutra da mogu lagano na kavu..

Mogla bih i to uslikat, možda će nekom dobro doći kako pravim pileći rižoto, možda nekom ko je nov u kuhanju kao i ja pa biram što jednostavnija jela koja svi vole.. :)

Dosta za sada, već kasnim s kuhanjem..

Slijedi post o IOffer starkama - ako ne znate što je to, saznat ćete uskoro.. Ako ne večeras, onda sutra..

Pozdrav svima,
Barbara



Broj komentara: 5:

  1. ovaj prvi MK sat, je li kod tebe gold ili rose gold? posto na stranici sa linka samo nudi silver, black i rose gold, nema zlatnog. Zapravo nema nijednog, izgleda da su OOS, za svaki pise 'coming soon' :(
    a baš je divan satić, naručujem prvom prilikom, samo se nadam da nije prevelik za moju ručicu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Moj je rose gold.. I ne brini, moze se lagano skratiti.. Sve te satove sam morala skracivat, i nije velik problem.. Vjerujem da ces se snaci..

    OdgovoriIzbriši
  3. Jednom prilikom mi je dečko naručio isto prsten bio je oko 60kn i prekrasan isto je imao nešto tipa tako 18k gold vamo tamo...nije pocrnio,još uvijek čitav,naravno ishabala sam ga od nošenja :D nego što htjedoh pitati šta znači to ima li neke kovine i nije čista bižuterija ili?htjela bih naručiti opet neko prstenje konkretno nešto od ovog http://www.ebay.com/itm/181107898726?var=480224086922&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 pa me zanima da li to znači da je posrebrenjeno ili što :D HVALA :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto imam nekoliko starih, i prstenja i nausnica, i super su, ni malo nisu boju promijenili.. Htjela sam ja to odnijet u srebrnarnicu, cist da mi kazu od kakvog je materijala, al nisam jos otisla..

      Hvala za ovaj link, prstenje je divno, a i lik ima super stvari.. To "plated" bi trebalo oznacavat da je nakit posrebren.. Kada bi bilo "925 sterling silver" onda bi trebalo bas biti od srebra.. E sad, jel ima imalo srebra u svemu tome, ko zna.. Ali kao sto i sama kazes, ne mijenja nakit boju, stalno je isti i super je srebrna boja, ne onak kao s pijaca.. :) Valjd kuzis sto sam htjela reci..

      Izbriši