subota, 25. siječnja 2014.

Asos recenzije


Evo mog izvješća sa Asos-ove rasprodaje. Nisam ništa ni kupovala u našim trgovinama već sam uzela neke stvari tu.

Naletila sam na neke zgodne stvari, imali su dobro sniženje + kodovi za popust.

Asos volim i dalje, i oni su mi omiljen web shop.

Kao što je bilo i prije, poštarina je besplatna bez obzira na potrošeni iznos, a pošto smo sada u EU, ne morate brinuti o carini i PDV-u, sve je to sada u cijeni, tj. nema nikakvih dodatnih plaćanja. Meni je to odlična stvar, iako zbog besplatne poštarine uzimam i jeftine stvari same, ne čekam neku veću narudžu pa da to sve spojim, već onako kako mi se nešto svidi, kupim.

Ovo su moje nove stvari koje sam zapravo kupovala od početka 11. mjeseca, ali nikako nisu došle na red za recenziju.

1. ASOS Ridley Supersoft High Waisted Ultra Skinny Jeans in Greyed Lavender - Lilac - oko 95kn
Link 

Ne znam zašto su na linku druge traperice, ja sam ove uzela, a one druge mi stoje u kupovini.
Boja je stvarno kao na njihovim slikama, predobre su. Tanke su i imaju malo elastina. Nadala sam se da su deblje, ali nema veze, nosit ću ih cijelo proljeće i ljeto kada noći budu malo hladnije. Meni su odlične i sve na njima mi se sviđa.

2.  ASOS Skinny High Waist Trousers in Colourblock - oko 110kn s kodom
Nisam im mogla odoljeti i morala sam ih uzet iako se čudno osjećam u njima. Ista stvar kao i s ljubičastima, baš su za ljeto, i to mi ne smeta. Ići će odlično u kombinaciji s bijelom majicom. Fora su i nije mi žao što sam ih uzela. Ovi zipići su skroz efektni. Uzela sam svoj broj i taman su mi. 

Moje slike

Nisam ih mogla dobro uslikat ni s blicom, ni bez. Boja ljubičastih je identična kao na njihovim slikama, a crne su skroz crne. Ovaj bijeli dio je dosta tanak, ne prozire se, ali je ugodan tanak pamuk. Zato se i malo zgužvalo dok je bilo složeno.

3. ASOS Mini Dress With Batwing Sleeves - oko 75kn . crna i petrolej

Uzela sam ove dvije. Na mojih 172cm, dužina mi je ista kao i na modelima. Uzela sam svoj broj. Što se tiče materijala, dosta je težak i čvrst, lijepo pada. Sviđaju mi se i jedna i druga, ali ih ja ne planiram nositi kao haljine, već na skinny traperice, i malo ih podić da budu kao tunike. Ovaj donji dio je uži i malo deblji, i lijepo stoji. Ova petrolej boja mi je odlična. Po ljetu ću ih možda nositi i bez ičeg, ali ne znam to još, meni su prekratke iako se mogu dosta dolje povući, ali onda baš izgleda onako navučeno.

4. Only Polka Dot Sweat Top - oko 60kn
Premišljala sam se jel' da ju uzmem ili ne, ali je cijena prevladala. Majica je i više no odlična, udobna i mekana i ne izvlačim se iz nje. Dosta je i dugačka iako sam se bojala da mi ne bude kratka. Uzela sam svoj broj i široka je kao i na modelu.

Moje slike

Čisto da vidite boju ove petrolej haljine. Kako god da ih slikam, ne vide se lijepo. Iste su kao na modelu, i rukavi tako široko stoje, kada su haljine u pitanju.
Ova točkasta majica je stvarno odlična, super ulov.

5. Vila Vest Maxi Dress - bila je oko 65kn, sada je još jeftinija, oko 38kn - plava

Mislim da se kod nas nikakva maxi haljina ne može kupiti za ove novce. Uzela sam ju zbog cijene i biti će super za ljeto.  Skroz je dugačka. Uži je model, i stoji kao na modelu. Boja je super. Ugodna za nositi.

6. ASOS Bodycon In Mirror Floral Dress - oko 100kn - roza
 Uzela sam ovu roza. Haljina je efektna i ugodna za nositi. Dosta tanka. Uzela sam ju za blagdane, ali su te pošiljke užasno kasnije, tako da je došla nakon svih blagdana i još nije imala svoje premijeru.
Ova izrez iza je meni malo manji, tako da mogu bez problema nositi grudnjak bez naramenica, a da se ništa ne vidi. Dužina mi je kao što je i na slikama.

Moje slike


Ova plava je preduga pa ju nikako nisam uspjela uslikati, a na vješalici stvarno izgleda bezveze.
Ovu drugu sam nekako ipak uspjela. Boja je divna, i može se iskombinirat i za svečanije prigode, ali i za poslovne obaveze, lako se ta leđa sakriju.

7.Rimmel London Kate Lipstick - 008 - oko 50kn
 Imam već nekoliko Rimmel ruževa i sve sam kupila na Asos-u. Gledala sam po ovoj njihovoj slici swatcheve i zbog toga i izabrala ovu nijansu, ali mi baš i nije kao na toj njihovoj slici. Više je nude nijansa, nego tako nježno ljubičasto. Lagano se nanosi, nema nikakav okus, boja dosta dugo drži. Na kraju sam i zadovoljna s njim, super je za svaki dan.

8. Barry M Moisturising Lip Paints - Viscous violet  - oko 40kn

S ovim sam se baš neugodno iznenadila. Htjela sam baš takvo tamnu nijansu, a dobila skroz nešto drukčije. Tko mi kriv kad nisam prvo pogledala swatcheve p netu gdje se vidi točna boja. Boja je skroz roza, onako ciklama. Nemam ni jedan takav ruž i nosim ja i njega, ali sam JAKO htjela da bude ovako taman.

Moje slike

Tu se najbolje vide kakvi su ruževi. Ovaj Viscous Velvet nije ni približan onom što sam očekivala i htjela. Dugo tražim nešto takvo tamno i kada sam ga tu vidjela, morala sam ga odmah naručiti. Bila sam razočarana kad sam ga na kraju isprobala.

9. New Look Vegas Gusset Clutch - ciklama - oko 57kn

Priznajem da mi torbe na trebaju, ali me cijena privukla. Ta ciklama je bila na sniženju i uzela sam ju nakon dugo premišljanja. Torba je kvalitetna, lijepo izgleda, čak i ovaj zlatni dio izgleda odlično, ne onako ružno žuto. Skroz sam se iznenadila kada je torba došla i kada sam vidjela da je druga strana ovako crna. To mi je super jer ju mogu nositi na dva načina i sada će mi se puno bolje uklopiti u sve kombinacije.
Iznutra ima pregradu tako da ima dva odvojena velika pretinca, ima jedan mali sa zipom i jedan mali bez zipa. Super praktično.

Moje slike

Koliko me onaj ruž razočarao, toliko me ova torba na kraju oduševila.

Kao što vidite, Asos će me dovet u bankrot. Imaju odlične stvari i na sniženju se stvarno svega može naći. Ja ganjam još neke maxi haljine za ljeto, ali i svečane duge haljine za svatove kada sam kuma.

Nakon 3 godine kupovanja na Asos-u, nije mi došao jedan paket, Naručne je 5.12. i čekala sam ga do 5.1. Javila sam se Asos Help na FB i odmah su mi odgovorili da je prošlo previše vremena i da će mi ili ponovno poslat tu narudžbu ili vratiti novce. Odlučila sam se za povrat novaca jer su te naručene haljine bile pokloni za Božić. Naravno, čim su mi novci sjeli na račun, naručila sam nešto drugo. Čim stigne i ta narudžba, stavljam recenzije. Svaka čast Asos-u na povjerenju i na brzoj reakciji.

Što ste vi zadnje kupili na Asosu? Jel i vas privlači Asos ili možda neki drugi web shop za koji ja ne zna?

Pozdrav svima i uživajte u snijegu ovaj vikend,
Barbara


Broj komentara: 6:

  1. Ja nisam još ništa kupovala s Asosa, ali su mi super ove tvoje recenzije.
    Kupila si stvarno dobrih stvari, najviše mi se sviđa ova točkasta majica i haljina s cvjetovima..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj Asos je zaraza, tako da mozda i bolje nisi nista jos uzimala.. Imaju odlicnih stvari i napopustu se moze dosta toga ugrabit.. :)

      Izbriši
  2. svasta si i ti nakupovala :) imam i ja taj 08 ruz, super je za svaki dan, a steta za taj drugi, probaj wet n wild, ja sam uzela bas neke tamne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A to je u zadnja 3 mjeseca recimo.. :) Kao, kupujem samo ono sto mi treba.

      Kod nas Wet n Wild ima samo u nekim DM, i jucer sam naletila na nesto, ali to je mala polica i nist mi nije zapelo za oko. A bas sam trazila neki dobar ruz, oni imaju nekakav ljubicasto-plavi.

      Izbriši
  3. Ove crno bijele hlace mi se cine super. Nikad nisam kupovala hlace online, pa me malo strah...
    Pink torba mi se cini skroz drugacija boja uzivo? Je li do fotoaparata ili je stvarno drugacija? O.o Inace, svidja mi se sto je s druge strane crna :)
    Super su mi i tunike i floral haljian (koju i ja imam :D ).
    Sve u svemu, odlican shopping! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ista je boja kao na njihovoj slici, ne znam kako to nisam napisala.. :)
      S hlacama je i mene uvijek strah, ali imam vec nekoliko s Asosa i odgovara mi njihov model tako da ih ne propustam kad su na snizenju..

      Izbriši