ponedjeljak, 29. srpnja 2013.

Moji privjesci - Staklo u žici..Ne znam jesam li već spomenula, učlanila sam se u Hrvatsku udrugu kreativnih amatera (HUKA).

Nedavno sam dobila poziv od njih da im pošaljem radove za izložbu koja će se održati slijedeće godine u Biogradu.. Izložba će biti o nakitu od stakla prvenstveno, ali i o drugim predmetima od stakla..

Samo za to sam napravila neke nove stvari, i poslala u Udrugu.. Nadam se da će i nešto moje biti izabrano za predstavljanje.

Prijavila sam ovih 8 radova, i zbog toga su oni sad nedostupni za prodaju, dok ne dobijem povratnu informaciju u vezi izložbe jer moja biti dostupni za izlaganje..

Iako je prevruće za bilo što, napraviti ću neke nove stvari od stakla koje će biti dostupne..

Nadam se da vam se sviđaju.. Cijena im je 80kn, uključen je i lančić od 70-80cm, vrečica od organze za poklone i besplatna je preporučena poštarina za HR..

Sve možete vidjeti na mojoj FB stranici

Pozdrav iz vruće Slavonije,
Barbara

Još nešto, od ponedjeljka (5.8.) do subote u 22h (10.8.) traju aukcije na FB stranici Udruga Šapica - Aukcije. Kupci nakon aukcija uplaćuju novce na račun Udruge Šapica za zaštitu životinja..

I ja sam nešto donirala za aukciju, početna cijena je 50kn (uključena je poštarina) i bilo bi mi jako drago da se i vi priključite ovome, ako ne već na moj predmet, vjerujem da ćete naći nešto drugo za sebe na aukcijama..
Ja sam ponudila jedan narančasti privjesak -> staklo + bakrena žica + aluminijski lančić


Hvala unaprijed.


4 komentara:

 1. Meni je ovo prelijepo. Definitivno ću kupit jedan,dva, deset xD
  Pozzdrav iz preeetople Istre :)
  Vanilla

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala.. :) Jedino cesto ostanem bez zice pa moram cekat dok ne dodje..

   I kod mene na kopnu je uzas, bas bazen punim..

   Izbriši
 2. Barbara, gdje kupuješ žicu? Preko neta ili u hobby art dućkasu? Krasne su ti stvari!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala!
   Zicu kupujem samo preko neta, ova sto mi je dostupna u hobby shopu mi ne odgovara nakon sto sam probala ovu bakrenu. Puno lakse se mota i ljepse izgleda, nije onako "jeftino" srebrna.

   Izbriši