nedjelja, 3. ožujka 2013.

Ebay recenzije 3.. I još nešto..


Nisam dugo ništa kupila, ali su i došle stvari koje sam naručila prije.. Napokon sam ih poslikala, smanjila slike i evo ih sada na uvid.

Ima tu svega pa da krenem ispočetka..

1. Retro Vintage Carved Love Letters Round Tag Pendant Necklace - 5kn
Link 

Moja slika

Ovu sam ogrlicu kupila zbog cijene, ali i zbog privjeska.. Zapravo imam jednu DIY ideju, pa sam ga zato i uzela.. Iako, izgleda super pa se premišljam.. Al ok, dobro će doći i lančić i privjesak..

2. 2012 HOT New Fashion Lovely Simple Style Glasses Sunglasses Pendant Necklace T - 7kn

Moja slika

Ista priča kao i za prethodnu ogrlicu.. Uzela sam zbog privjeska, i izgleda stvarno odlično.. 

3. 32GB 32 GB Micro SD MicroSD SDHC TF Memory Card 32G 32 G + Adapter + Reader - oko 190kn

Moja slika


Evo nešto malo drukčije. Iako se mnogi boje uzimat USB i slične stvarčice, ja sam ovo uzela bratu za mob.. Znači, micro SD od 32GB, adapter i USB.. Sve radi bez problema.. Kod nas je 50,60kn ovo skuplje tako da se svakako isplati uzet.. 

4.  a) 20x 0.81mm Smooth Nylon Guitar Picks Plectrums Alice - 7kn
Link 

     b) 6pcs 150XL/.009in Electric Guitar Amp Strings Set for Fender New- oko 10kn


Moja slika


Još nešto što nisam očekivala da ću ikad kupovat.. Imam akustičnu gitaru, bez žica, pa sam naručila žice.. Ne zna svirat, ne znam ništa, al barem će ljepše izgledat kad je potpuna.. Super da ispuni jedan kut sobe, ili već nešto.. Jedino sam se zeznula jer su žice za električnu.. Al ajd, ionak nemam pojma o ničemu, barem kad su gitare u pitanju..

5. 2.2"Unlocked Dual Sim 4Bands AT&T Analog TV/FM Qwerty Keyboard Cellphone S3+Bl - oko 190kn

Moja slika


Uzela sam bratiću ovo, njemu je samo važno da nije touch.. Ovo je sam izabrao.. Od ovog sam već kupovala mobitele i sve je bilo u redu, ali ovaj put baš i ne.. Mobitel nije htio raditi i odnijela sam ga prijatelju na pregled.. Problem je u bateriji.. Seller mi je odgovorio neka vratim mob ili da ga odnesem na popravak i njemu pošaljem račun pa će mi on te novce vratiti.. Kada sam mu javil da mi se ne isplati vraćat to u Kinu jer je poštarina skupa i da je stvar u bateriji, obećao je poslat novu.. Još je na putu, ali vjerujem da je poslao.. Zapravo je i on rekao da je vjerojatno problem u bateriji.. 
Selelr ne šalje u HR pa sam poslala frendici u BIH gdje nije bilo problema s carinom.. Nešto što i ne šalju u HR, a šalju u neku od susjednih zemalja, npr. BIH, stavim da je HR regija, a BIH država.. Malo dulje putuje, jer ipak mora prvo u BIH, ali na kraju dođe kod mene.. Do sada nije bilo problema.. :)

6.  Womens Balloon Maxi Dress Ladies Sleeveles Racer Back Jersey Vest Long Skirt New - oko 100kn


Iako ne volim crvenu, nije mi žao što sam ovo uzela.. Probala sam ju preko odjeće kad je stigla, sad se suši, tako da još nije imala svoju premijeru.. I to će se uskoro dogoditi jer je NAPOKON sunčano i moću ću ju prošetat.. Onako na prvu djeluje super, materijal je ugodan i dosta je dugačka.. Obožavama duge haljine za proljeće i ljeto.. Možda uzmem i ovu snake print ako se pojavi.. Iako ih je sad većina nedostupna, ojave se tu i tamo..

7. a) Trendy Ribbon Luxury Clear Gray Rhinestone Crystal Bib Statement Necklace - oko 24kn

 b) Ribbon Luxury Champagne Rhinestone crystal Collar Bib Statement Necklace Gift - oko 26kn

Moja slika



Pošto sam ih kupila na aukciji, nemam link od ogrlica pa stavljam link na sellera - goodidea2012
Lik ima stvarno super ogrlica koje se mogu izbidat za dobre novce..
Ja sam ovima oduševena, meni se sviđaju.. Nisam ih još nosila, nisam imala priliku, uvijek sam zamotana u neke šalove i marame.. Sa suncem će i one van..

8.  Colorful fluorescent color super LOVE card ponder fashion false collar necklace - oko 22kn

Moja slika

Link za ogrlice sam našla na Forum.hr, jedna cura ih je recenzirala, i odlučila sam se i ja počastit za ljeto.. Roza je došla potrgana, tj. raširila se jedna karika, ali sam to samo spojila s klještima i sve super.. Kvalitetno su napravljene i boje su super.. Da barem ima još koji natpis, možda bih uzela još koju boju - tri ljubavne bi ipak bilo previše..

9. Fashion Lovely Exaggerated Big Fully Rhinestone Mounted Panda Ring Rings - oko 14kn

Moja slika

Ovo sam dobila za poklon pa ne znam jel ovo baš taj link.. Željela sam ga i dobila i super je.. Mnogi ne kuže tu moju ljubav prema ogromnom prstenju sa životinjama - imam lisicu, sovu, lavica i sad ovu pandu - ali meni su baš super.. I svi se sjaje i nitko ih ne voli i nitko nema ništa slično.. :D

10. V2524 New Women's Naughty Foxes Owl Messenger Pu Material Hobo Shoulder Bag - oko 50kn

Moja slika

Ovo je isto poklon, stavila sam najjeftiniji link koji sam našla.. Preslatka je, čvrsta, stane mi u nju taman ono što mi treba,a da ne bude pretrpana.. Jedini nedostatak mi je što nema nikakav malo pretinac za ključeve i mobitel, to uvijek gubim po torbi.. Inače, super..

Isprobala sam još jednu stranicu s kineskim stvarima.. Imam hrpu gumenih satova i baš mi treba nešto onak malo ozbiljnije.. Tu sam našla baš ono što mi treba - http://www.everbuying.com/
Gledala sam samo satove, poštarina je besplatna, a neki se mogu naći i jeftiniji nego na Ebay-u.

Ove što sam ja uzela su kao muški, i malo me bilo strah da će biti preveliki, ali sam se više no ugodno iznenadila..

  •  Fashion Men Stainless Steel Band Crystal Gear Dial Quartz Wrist Watch - oko 45kn

    Moja slika




  • Men Silver Dial Large Case Stainless Steel Quartz Wrist Watch - oko 50kn

    Moja slika


  • Fashion Men Chronograph Black Stainless Steel Strap Gear Dial Quartz Wrist Watch - oko 50kn

    Moja slika



     Naručila sam 3 sata, bez ikakvih oznaka, a došli su kopije MK.. Dobro što je i prijateljica naručivala sebi u BIH, a imala sam kod nje mobitel (pod brojem 5), pa je naručila i meni.. Vjerojatno bih imala velikih problema kad bi to na carini otvorili..

    Satovi su odlični, izgledaju kvalitetno, dosta su čvrsti, boje su super.. Malo mi je narukvica bila dugačka jedino, ali mi je to prijatelj sredio i sad su mi taman.. Mijenjam ih svaki dan.. Ako želite nešto slično, slobodno naručite, ali se pazite carine.. 
 Sve u svemu, zadovoljna sam sa svime, zapravo, i više nego zadovoljna.. Sve je ispunilo moja očekivanja, ili čak i premašilo..

Imam jedan prijedlog za sve - da mi šaljete svoje recenzije (link i svoju sliku, i da napišete što vam se sviđa, a što ne ukratko).. Kada budem imala dovoljno za jedan post, objavim.. Sad malo manje kupujem nego prije, pa da to nadoknadim.. S tim što bih ja možda vašu sliku malo smanjila, srezala, i možda oblikovala drukčije samo recenziju, da bude više u mom stilu, ali bih i vas spomenula..
 
Tako, ako netko želi, slobodno mi pošaljite recenzije na plavabarbie2209@gmail.com

Ja ću izabrat ono što valja i što mogu upotriijebiti..

Nadam se da ste ugodno proveli vikend, i sretno u novom radnom tjednu..

Pozz,
Barbara
 

4 komentara:

  1. Kupila sam ovaj crni sat na tvoju preporuku i preprepredobar je :D
    Mislim da kupujem i druge boje ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. sad sam išla gledati i jel moguće da ih više nemaju??? :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemaju, i to ni jedan model.. :( I ja sam sad sve pregledala..

      Izbriši
    2. ajoj :(
      al hvala ti u svakom slučaju :D

      Izbriši