subota, 25. siječnja 2014.

Asos recenzije


Evo mog izvješća sa Asos-ove rasprodaje. Nisam ništa ni kupovala u našim trgovinama već sam uzela neke stvari tu.

Naletila sam na neke zgodne stvari, imali su dobro sniženje + kodovi za popust.

Asos volim i dalje, i oni su mi omiljen web shop.

Kao što je bilo i prije, poštarina je besplatna bez obzira na potrošeni iznos, a pošto smo sada u EU, ne morate brinuti o carini i PDV-u, sve je to sada u cijeni, tj. nema nikakvih dodatnih plaćanja. Meni je to odlična stvar, iako zbog besplatne poštarine uzimam i jeftine stvari same, ne čekam neku veću narudžu pa da to sve spojim, već onako kako mi se nešto svidi, kupim.

Ovo su moje nove stvari koje sam zapravo kupovala od početka 11. mjeseca, ali nikako nisu došle na red za recenziju.

1. ASOS Ridley Supersoft High Waisted Ultra Skinny Jeans in Greyed Lavender - Lilac - oko 95kn
Link 

Ne znam zašto su na linku druge traperice, ja sam ove uzela, a one druge mi stoje u kupovini.
Boja je stvarno kao na njihovim slikama, predobre su. Tanke su i imaju malo elastina. Nadala sam se da su deblje, ali nema veze, nosit ću ih cijelo proljeće i ljeto kada noći budu malo hladnije. Meni su odlične i sve na njima mi se sviđa.

2.  ASOS Skinny High Waist Trousers in Colourblock - oko 110kn s kodom
Nisam im mogla odoljeti i morala sam ih uzet iako se čudno osjećam u njima. Ista stvar kao i s ljubičastima, baš su za ljeto, i to mi ne smeta. Ići će odlično u kombinaciji s bijelom majicom. Fora su i nije mi žao što sam ih uzela. Ovi zipići su skroz efektni. Uzela sam svoj broj i taman su mi. 

Moje slike

Nisam ih mogla dobro uslikat ni s blicom, ni bez. Boja ljubičastih je identična kao na njihovim slikama, a crne su skroz crne. Ovaj bijeli dio je dosta tanak, ne prozire se, ali je ugodan tanak pamuk. Zato se i malo zgužvalo dok je bilo složeno.

3. ASOS Mini Dress With Batwing Sleeves - oko 75kn . crna i petrolej

Uzela sam ove dvije. Na mojih 172cm, dužina mi je ista kao i na modelima. Uzela sam svoj broj. Što se tiče materijala, dosta je težak i čvrst, lijepo pada. Sviđaju mi se i jedna i druga, ali ih ja ne planiram nositi kao haljine, već na skinny traperice, i malo ih podić da budu kao tunike. Ovaj donji dio je uži i malo deblji, i lijepo stoji. Ova petrolej boja mi je odlična. Po ljetu ću ih možda nositi i bez ičeg, ali ne znam to još, meni su prekratke iako se mogu dosta dolje povući, ali onda baš izgleda onako navučeno.

4. Only Polka Dot Sweat Top - oko 60kn
Premišljala sam se jel' da ju uzmem ili ne, ali je cijena prevladala. Majica je i više no odlična, udobna i mekana i ne izvlačim se iz nje. Dosta je i dugačka iako sam se bojala da mi ne bude kratka. Uzela sam svoj broj i široka je kao i na modelu.

Moje slike

Čisto da vidite boju ove petrolej haljine. Kako god da ih slikam, ne vide se lijepo. Iste su kao na modelu, i rukavi tako široko stoje, kada su haljine u pitanju.
Ova točkasta majica je stvarno odlična, super ulov.

5. Vila Vest Maxi Dress - bila je oko 65kn, sada je još jeftinija, oko 38kn - plava

Mislim da se kod nas nikakva maxi haljina ne može kupiti za ove novce. Uzela sam ju zbog cijene i biti će super za ljeto.  Skroz je dugačka. Uži je model, i stoji kao na modelu. Boja je super. Ugodna za nositi.

6. ASOS Bodycon In Mirror Floral Dress - oko 100kn - roza
 Uzela sam ovu roza. Haljina je efektna i ugodna za nositi. Dosta tanka. Uzela sam ju za blagdane, ali su te pošiljke užasno kasnije, tako da je došla nakon svih blagdana i još nije imala svoje premijeru.
Ova izrez iza je meni malo manji, tako da mogu bez problema nositi grudnjak bez naramenica, a da se ništa ne vidi. Dužina mi je kao što je i na slikama.

Moje slike


Ova plava je preduga pa ju nikako nisam uspjela uslikati, a na vješalici stvarno izgleda bezveze.
Ovu drugu sam nekako ipak uspjela. Boja je divna, i može se iskombinirat i za svečanije prigode, ali i za poslovne obaveze, lako se ta leđa sakriju.

7.Rimmel London Kate Lipstick - 008 - oko 50kn
 Imam već nekoliko Rimmel ruževa i sve sam kupila na Asos-u. Gledala sam po ovoj njihovoj slici swatcheve i zbog toga i izabrala ovu nijansu, ali mi baš i nije kao na toj njihovoj slici. Više je nude nijansa, nego tako nježno ljubičasto. Lagano se nanosi, nema nikakav okus, boja dosta dugo drži. Na kraju sam i zadovoljna s njim, super je za svaki dan.

8. Barry M Moisturising Lip Paints - Viscous violet  - oko 40kn

S ovim sam se baš neugodno iznenadila. Htjela sam baš takvo tamnu nijansu, a dobila skroz nešto drukčije. Tko mi kriv kad nisam prvo pogledala swatcheve p netu gdje se vidi točna boja. Boja je skroz roza, onako ciklama. Nemam ni jedan takav ruž i nosim ja i njega, ali sam JAKO htjela da bude ovako taman.

Moje slike

Tu se najbolje vide kakvi su ruževi. Ovaj Viscous Velvet nije ni približan onom što sam očekivala i htjela. Dugo tražim nešto takvo tamno i kada sam ga tu vidjela, morala sam ga odmah naručiti. Bila sam razočarana kad sam ga na kraju isprobala.

9. New Look Vegas Gusset Clutch - ciklama - oko 57kn

Priznajem da mi torbe na trebaju, ali me cijena privukla. Ta ciklama je bila na sniženju i uzela sam ju nakon dugo premišljanja. Torba je kvalitetna, lijepo izgleda, čak i ovaj zlatni dio izgleda odlično, ne onako ružno žuto. Skroz sam se iznenadila kada je torba došla i kada sam vidjela da je druga strana ovako crna. To mi je super jer ju mogu nositi na dva načina i sada će mi se puno bolje uklopiti u sve kombinacije.
Iznutra ima pregradu tako da ima dva odvojena velika pretinca, ima jedan mali sa zipom i jedan mali bez zipa. Super praktično.

Moje slike

Koliko me onaj ruž razočarao, toliko me ova torba na kraju oduševila.

Kao što vidite, Asos će me dovet u bankrot. Imaju odlične stvari i na sniženju se stvarno svega može naći. Ja ganjam još neke maxi haljine za ljeto, ali i svečane duge haljine za svatove kada sam kuma.

Nakon 3 godine kupovanja na Asos-u, nije mi došao jedan paket, Naručne je 5.12. i čekala sam ga do 5.1. Javila sam se Asos Help na FB i odmah su mi odgovorili da je prošlo previše vremena i da će mi ili ponovno poslat tu narudžbu ili vratiti novce. Odlučila sam se za povrat novaca jer su te naručene haljine bile pokloni za Božić. Naravno, čim su mi novci sjeli na račun, naručila sam nešto drugo. Čim stigne i ta narudžba, stavljam recenzije. Svaka čast Asos-u na povjerenju i na brzoj reakciji.

Što ste vi zadnje kupili na Asosu? Jel i vas privlači Asos ili možda neki drugi web shop za koji ja ne zna?

Pozdrav svima i uživajte u snijegu ovaj vikend,
Barbara


srijeda, 22. siječnja 2014.

Aupie - preporuke za kupovinu



Danas vam predstavljam jedan novi web shop s kojeg još nisam ništa uzimala, ali svakako hoću.


Prva stvar što mi se sviđa je besplatna poštarina na bilo koji iznos koji potrošite.

Sama stranica izgleda odlično i jako se lako snaći na njoj.

Pregledala sam sve i našla odlične stvari, a može se naći i moja veličina koju je meni inače teško naći na Ebayu pa zbog toga odjeću nisam ni uzimala, ali sada dolazim u napast.

Novi kupci dobivaju i kod za 15% popusta što nije uopće loša stvar.

Osim odjeće, u ovom shopu se može naći i nakit, razni dodaci, cipele i torbe.

Ja sam upikirala neke stvari i idu na moju wish listu, a tu ću vam staviti neke od njih.

1. Fashion Red Plaid Floral Print Round Neck Long Sleeve Dress
Link 

Haljine ovog kroja obožavam i ugodno se osjećam u njima. Nekad ih nosim ko tunike, nekad na guste najlonke, i stvarno su za svaku priliku. 

2.  Womens Long Sleeves Zippered Round Neck Chiffon Dress
Ista stvar kao i sa prvom. Jako mi se sviđa ovaj print, i ja volim nosit svjetlu odjeću. Savršeno za ljeto, a uskoro će i to doći.

3. Unisex Vintage Diamante Alloy Necklace
Link 
Ovu ogrlicu gledam duže vrijeme, ali nikako da se odlučim na kupovinu jer ne znam gdje bih ju nosila. Bit ću kuma u svatovima uskoro i možda bi mi ovo baš trebalo za tu priliku. Još ću malo razmisliti.

4.  Unisex Punk Three Circles Hob_nail Cowhide Leather Watches
Link 
Svi koji me znaju znaju da nisam imuna na satove. Ne znam ni sama koliko ih imam, pogotovo otkako sam otkrila čari internet kupovine. Ovakav još nemam pa zato i ide na wish listu.

 5. Women Latest Stripe Pattern Multicolor Voile Scarf
Link 

Kada su u pitanju marame, ista stvar je kao i sa satovima. Stalno ih nosim, pa i po ljeti. Nekako sam navikla imat nešto oko vrata tako da su neizostavni dio moje garderobe. Ove boje mi se jako jako sviđaju, i dosta je širok i dugačak i bila bi šteta ne imati nešto ovakvo.

6.  Ladies Fashion Simple Crocodile Pattern Black Shoulder Clutch Handbag
Link 
Dugo nisam kupila crnu torbu za svaki dan, i mislim da ću ovu uzeti. Odgovara i za neke svakodnevne kombinacije, a mogu ju nositi i van. Posebno mi se sviđa ovaj krokodilski dio. I što je najgore, nemam crnu torbu jer su mi sve iznošene i ofucane.

7.  Fashion Sexy Zippered Decoration Color Block Irregular Skirt
Link 

Nisam neki ljubitelj suknji (osim dugih) i cijelo ljeto provedem u haljinama. Ova suknja mi se baš sviđa, vjerojatno zbog tih zipova. Nadam se da nije skroz kratka.

8.  Latest Slim Fit Dual Pockets Cropped Sleeve Denim Shirt
Link 

Traper košulje su se ponovno vratile u modu, a ja baš i nisam imuna na trendove, pogotovo na one koji mi se sviđaju. A upravo to je ovakva košulja. Nisam nikad voljela kombinaciju traper-traper, ali sad mi je to baš super.

9.  V Neck Long Sleeve Leather Patchwork Zippered Coat
Link 

Imam dva kaputa koja nosim i oba su onako klasična, što se uzorka tiče. Osim ovakvog, htjela bih i neki cvjetni kaput. 

10.  New Styles Deep V Neck Black and White Striped Shirt
Link 
Ove "zatvorske" košulje su mi super. Nisam kupila još ni jednu, uvijek gledam neke jednostavnije stvari, ali volim pruge i vjerujem da ću se počastiti jednom. Takve stvari su uvijek nosive i za svaku priliku, bez obzira na trendove. Crno i bijelo nikad nije staromodno.

Jeste li već kupovali na Aupie? Kakva su vaša iskustva s materijalima i veličinama?

Pozdrav,
Barbara


srijeda, 15. siječnja 2014.

Recenzija sjenila + Tmart preporuke


Nakon svih ovih blagdana, vraćam se na staro.

U prošlom postu sam vam stavila svoj plan za vježbanje, a evo nešto za dekorativu da ide u skladu s tim.

Ako i nanosim sjenilo, to su uglavnom sive i  plave nijanse, iako imam famoznu 120 paletu.

Kada mi je http://www.tmart.com/ ovo ponudio, naravno da sam pristala.

Color Box Colorful Earth Tone 6 Colors Eye Shadow Palette 04# - oko 32kn

Link 


Moje slike







Paleta je došla dosta brzo, ovaj put iz Hong Konga, i to za 14 dana. Bila sam iznenađena jer sve druge narudžbe užasno kasne i treba im i po dva mjeseca do dođu.
Uz ovo sam dobila i tracking number tako da sam mogla pratiti putovanje palete, ali zadnji put kada sam pogledala, još je bilo u HK.

Paleta je došla u maloj kartonskoj kutiji, a dizajn same palete je odličan. Izgleda vrlo kvalitetno i efektno.

Kada sam otvorila paletu, odmah je bilo malo ogledalce, a ogledalce se nalazi i s druge strane. To je odlična stvar jer kada mi treba samo ogledalce, ne moram dirat sjenila.

Kao što sam i napisala, ova paleta boja je baš ono što mi treba i što često nosim. Ovo bez problema stane u bilo koju torbicu, a pošto je ambalaža čvrsta i kvalitetna, nema straha da će se nešto polomiti ili da će se sjenila oštetiti.

Uz sjenila je došao i mali aplikator, ali ja koristim kistove tako da mi ovo neće trebati.

Kao što se i na slikama vidi, u paleti su dva svjetlija sjenila - sivo i bijelo,  dva tamnije siva i crno, te plavo.

Ovo mi je prvi swatch, ako se to može tako nazvati jer se ništa ne vidi kako treba, ali i to ću naučiti.. :)

Evo još nekih zgodnih stvari koje možete naći na Tmart stranici

1. 12 Colors Earth Tone Eyeshadow Makeup Palette - oko 33kn
Link 
 
2. 88 Color Matte Pearlescent Eyeshadow Palette - oko 60kn
Link 

 3. 24pcs Pro Cosmetic Makeup Brush Set with Black Bag - oko 62kn
Link 

 4. 168 Color Eyeshadow Palette Eyelash Liner Makeup Set 002 - 115kn
Link 
 

5.  M.N. Waterproof Durable Eyeliner Eyeshadow Pen - oko 32kn
 6. 6 Layers Professional Makeup Palette Set Beauty Tool - oko 300kn
Link 


7.  Multicolored 66 Color Cosmetic Makeup Lipstick Palette - oko 60kn
Želim sve!! Sve je ovo na mojoj wish listi i jednostavno se ne mogu odlučiti.

Iako sam rekla da koristim samo neke boje, ne mogu odoljeti lijepim stvarima.

Nadam se da vam se nešto sviđa.

Pozz,
Barbara