ponedjeljak, 7. siječnja 2013.

ASOS recenzije..


ASOS mi je omiljena stranica i online trgovina.. Izbor je odličan, i na sniženjima se mogu uhvatiti fenomenalne stvari.. Svaki dan pogledam što se nudi jer se neke stvari koje su nedostupne mogu ponovno vratiti i kupiti za poprilično nisku cijenu.. Jedan veliki + mu je i to što je poštarina besplatna bez obzira što naručujete..

I joše nešto, trenutno su neke stvari snižene za 70% i zato ih obožavam..
 
Prvo ću staviti recenzije od tri stvari (tj. četiri) koje sam kupila preko ljeta, a mogu se još naći u prodaji.

Neću staviti svoje slike odjeće jer nikako da ih dobro uslikam, a i na ovim slikama sa stranice su stvari identične.. Ako ima nekih razlika, napisat ću..

1. ASOS DUDE Washed Canvas High Tops
Link 

Moja slika


Kao što se i vidi, ove sam nosila.. :) Kupila sam ih za ljeto, tj. pred kraj ljeta i iskoristila sam zadnje tople i suhe dane da ih nosim.. Tenisice su odlične, platila sam ih oko 140kn, bile su snižene na 17f i još sam iskoristila nekakav kod na njih. 
Boja je super i jako su uočljive.. I udobne, iako sam ih uzela zbog boje najviše. Uzela sam veći broj no što nosim i nije mi žao.

Ovih tenisica više nema, tj. nema ih u ovoj boji, ali ima u drugima pa zato i stavljam ovu recenziju.



2. ASOS Maxi Dress With Halter Neck
Link 


Prvo sam kupila sivu, a kasnije i ovu crveno - narančastu.. Siva mi je bila odlična, nosila sam ju preko ljeta često, udobna je i lagana.

Žao mi je što nisam kupila i crnu, ali imam jednu maxi crnu haljinu za ljeto pa mi bilo glupo da uzmem još jednu..

Ove malo ima, malo nema, treba se češće gledati..

Identična je ovim slikama, i skroz mi je do poda, a visoka sam 172cm..

3. ASOS Summer Midi Dress With Sunray Back
Link 

Ovu sam isto uzela za ljeto, i nisam baš tako oduševljena kao s ostalim stvarima.. Nije mi baš ugodna za nositi, dosta je kruta.. Stoji ok.. Možda sam previše očekivala nakon ove prethodne..

Crne više nema, već samo ova tirkizna..

4. ASOS Swing Dress With High Low Hem
Link 

Kada je stigla, nisam baš bila presretna.. Uzela sam baš ovu krem jer nisam htjela crnu, a tirkiznu sam uzela jednu drugu.. Naravno, nisam mogla dočekat ljeto pa sam ju obukla na crne tajice i gore bolero.. I oduševila me.. Materijal je dosta kvalitetan i bez problema se može nositi i u hladnijim danima.. 

Dostupne su još:



5. ASOS HELENA Two Part Tie Up Espadrille Wedge
Link 

Moja slika





Premišljala sam se jel da ih kupim ili ne, i na kraju je prevagnula cijena od 3,80f s kodom za sniženje.. Udobne su i lagane, i na nozi izgledaju puno bolje nego ovako.. Hvala im na ovom ulovu.. 

6. ASOS AWAKE Wedge Ankle Boots
Link 

Moja slika



Još jedan odličan ulov na ovim zadnjim sniženjima.. Platila sam ih oko 7f.. Stabilne su i izgledaju super.. Nemam ništa slično, a ovo mogu nosit i cijelo proljeće ako ne bude vruće.. Uzela sam broj koji i inače nosim i taman su mi..

7. ASOS Midi Dress With Tie Straps And Pockets
Link 

Još jedna haljina.. Stigla mi je malo prije Božića tako da će čekati svoju premijeru do ljeta.. Meni je malo duža nego modelu, ali nema veze.. Džepovi su odlični i baš daju poseban štih. I boja je divna, ista kao na slici.. 

Trenutno je dostupna samo ljubičasta, ali mi se ovo baš i ne sviđa, prebljedo mi djeluje.. Da je boja inzenzivnija, uzela bih je bez razmišljanja..


8. ASOS DUBSTEP Studded High Top Trainers
Link 

Moja slika







Ove tenisice su mi stigle danas.. Samo sam ih probala da vidim je l' mi odgovara veličina.. Čine se udobne, ali ću to provjeriti kada dođe malo toplije vrijeme.. Nisu presjajne kako se čini na slikama i super su se uklopile u moju kolekciju.. Uglavnom sam u tenisicama tako da će i ove imati svoju priliku da se iskažu. Neobične su i jako efektne.

Znam da previše hvalim Asos i kupljene stvari, ali do sada nisam imala zamjerki na njih (mislim zapravo da jesam na jednu torbu). Nekoga nešto veseli, a meni ovo popravi dan.

 I za kraj, uzela sam ovu suknju za jednu svadbu krajem mjeseca.. Nadam se da će mi veličina odgovarat, uzela sam svoj broj.. Uz to, nadam se i da neće biti prekratka, ipak sam ja niža od modela, a i izmjerila sam dokle bi mi došla.. To mi je zapravo najveća briga.. Valjda će doći do kraja ovog tjedna..

  • ASOS Mini Skirt in Sequins 
Link 
 
I sad pravi kraj.. :)
 
Jučer sam sa ove stranice Everything5pounds naručila ovo:
  •  High Padded Collar Covered Wedge Boots
    Link 

    Kada dođu, napravim recenziju i predstavim stranicu.. Imaju super stvari, ali su mi cipele najbolje.. Ove su dobile pozitivnu kritiku pa se nadam da su stvarno dobre.. Dostupne su još i plave..

    E sad je stvarno kraj..

    Laku noć,

    Barbara

21 komentar:

  1. kolika ti je bila postarina na everything5pounds?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Postarina me izasla 8,56f, a cipele 4,17f tako da je sve zajedno 12,73f.. Sada nikako docekat da dodju.. :)

      Izbriši
  2. Već duže vremena pratim tvoj blog i evo da komentiram malo (kad skužim kako onda više neću bit anonimna :D )
    Mene je malo strah naručivat sa asosa,al općenito me robu strah naručivat zbog tih veličina i svega.
    Kupujem i ja na ebayu al samo sitnice. Ako budem kupovala robu onda će to bit neka suknjica ili haljina za van. Za sad se držim modnih dodataka :D
    Uglavnom, smao tako nastavi, suepr mi je blog, skoro svaki dan dolazim vidjet dal ima nova recenzija ili receptić :D Čujemo se :D vanillasunshinesky

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ne budeš više anonimna klikneš na komentiraj :-> odabir profila kao: i onda odabereš kategoriju ime/url i upišeš ime i to je to :)

      Izbriši
  3. I ja sam isprva samo nekakve sitnice narucivala, ali sam se sa asosom odvazila i odjecu i za sada nisam pogrijesila oko velicine.. Nadam se da ce tako i ostati. Ali kao sto i vidis, uglavnom je to obuca i haljine s kojima ne mogu pogrijesiti broj.. :)

    I hvala na pohvali.. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Barbara, koji UK broj naručuješ za haljine? Ja sam cca 173 cm, negdje kao ti, naručila bi nešto sa asosa, al me strah da ne fulam broj...UK 12 ili 14?

    OdgovoriIzbriši
  5. Za sire modele uzmem 12, a uze 14.. Vise 14 jer se bojim da mi ne bude usko na prsima, a to ne volim, onak da se sve spljosti.. Nas nosim 42..

    OdgovoriIzbriši
  6. BTW, sad vidim da smo naručile iste cipke wedgsice one zelene sa e5p, čekam da mi dođu, naručila UK6, nosim naš 39, valjda mi budu dobre :) Kako si ti zadovoljna s njima?
    Što se tiče mjera za asos, to sam i predpostavljala...ja nosim naš 40/42, cca 60 kg i 173 cm, znači UK 12 tj 14...puno ti hvala na savjetu :)

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja sam uzela 6icu, a nosim nas 39.. Meni su udobne i stabilne, boja odlicna, idu uz sve ove dnevne kombinacije.. Javi kak si ti njima zadovoljna..? I jesi jos nesto uzimala s te stranice..? Ja gledala neku odjecu, al sam jos uvijek vjerna Asosu kad je to u pitanju..

    OdgovoriIzbriši
  8. Ah super :) Sad sam malo mirnija što se tiče wedgsica :) U istom paketu, naručila sam i ovu maxi haljinu: http://www.everything5pounds.com/heart-pattern-maxi-dress-p-10120.html
    Javim ti kako sam zadovoljna sa stvarima. Stigao je paket, al na carinu, pa dok to riješim, nisam baš najsretnija! Jel tebi zaustavljala carina pakete s asosa i e5p?
    Nego, znaš što meni nije jasno na asos stranici - uvijek nailazim na neke dobre komade odjeće, al koje nisu na akciji, ona puna cijena....ili dovoljno ne kopam, pa ne nađem one kojima spuste cijenu pa prođe baka s kolačima, ili postoji neka caka gdje su te sve s popustom na jednom mjestu. Baš se i ne snalazim nešto preveć na tom asosu, al imaju prekrasnih stvari, predobrih!

    OdgovoriIzbriši
  9. Imas na Asosu uvijek jedan dio koji je snizen, na outletu, ili ti pise 50%off ili tako nesto.. Sad i je ostalo sve nesto bezveze, iako sam ja jucer uzela bas nekakve balerinke..
    Sto se tice carine, spadam pod osjecku, i nisam imala puno poziva od njih, kupujem uglavnom do 160kn, iako su mi jednom 172kn carinili.. Sve u svemu, sad mi pustaju do 18f, iako prije nije bilo sanse da mi to prodje.. Valjd vec znaju moje ime pa se ne zamaraju jer uglavnom sitnice uzimam..
    Haljina izgleda odlicno, jedino bih ja da je skroz do poda, zato jos nista nisam narucila.. :( Mozd i bolje zapravo.. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Bit će valjda do poda...uzela sam UK12 kojeg više nema. Budem napravila recenziju na forumu, ak bude na nešto ličila :DDD
    Ja spadam po zg carinu, ovo je prvi put da dobivam poziv....iznos narudžbe je 19 funti (cipke i haljina)...brijem da će mi opalit carinu na to...eto, više mi se ne naručuju cipele od nikud :/

    OdgovoriIzbriši
  11. Ne vjerujem da ce ti zg carina opalit carinu, pustali su i vece iznose.. Drzim fige da se provuces.. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ove tene su OOS: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-DUBSTEP-Studded-High-Top-Trainers/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2377798&WT.ac=rec_viewed
    Jel asos radi restock stvari?
    Kako si ti zadovoljna s njima?

    OdgovoriIzbriši
  13. Neke stvari sto su dugo nedeostupne, odjednom se zanju pojaviti.. Ja bas ganjam neke hlace, al nikak moj broj uhvatit..
    Stoe se tice tenisica, meni su odlicne, i stalno sam u njima.. Nije mi zao ni malo sto sam ih uzela..

    OdgovoriIzbriši
  14. Pojavile su se odjednom jučer u mom broju i uzela sam ih, juhuhuhuhu :))) I ja gledam jedne, hlače, jutros sam se premisljala jel da ih uzmem, i dok sam si ja razmisljala otisle su OOS :/

    OdgovoriIzbriši
  15. Ooo super..

    Ja bih ove hlace http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2316639

    Ali zadovoljit cu se i ovima ak se pojave.. http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2432784

    OdgovoriIzbriši
  16. Ja gledam ove: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2528495
    I niš od tog mog gledanja, jer mi sve nestane pred nosom. Pitaj boga, kad će se opet pojaviti...mislila sam uzeti UK14. Koji broj hlača ti nosiš tj uzimaš s asosa?

    OdgovoriIzbriši
  17. Nisu lose, nisam ih ni skuzila..
    Uzimala sam traperice, ali po drukcijim brojevima, nisam po ovim konfekcijskim.. I ja planiram 14, ak su malo i sure, nema veze, mogu i remen staviti, a ako su mi male, nist ne mogu.. Ne volim kad se hlace (ili bilo koji drugi odjevni predmet) urezuju.. Nije lijepo ni vidjet, a svakako nije ni ugodno za nosit..

    OdgovoriIzbriši
  18. Ima ovdje par vrsta tenisica koje mi se sviđaju, ove duboke tamnozelene čizmice mi izgledaju super

    OdgovoriIzbriši