utorak, 7. listopada 2014.

Internet kupovina - Ebay, Asos i Forum.hr - svašta po malo



Nema me dugo, ali nadam se da ću se ovim postom makar malo odužit.

Nisam puno kupovala, barem ne kako sam prije, ali sam oduševljena sa svime što sam dobila.

Krenut ću sa skoro najdražom kupovinom na Ebay-u ikad. Vjerujete, to je teško nadmašiti jer imam preko 600 kupovina u 6 godina. :)

1.  NEW Women Vintage Shoulder Messenger Body Satchel Bag Handbag Totes 5colors - oko 200kn


Moje slike





Žao mi je što su slike malo mutne, ali sam slikala pod sobnom rasvjetom i nikako to nisam uspjela uhvatiti bolje. Torba je FENOMENALNA!

Premišljalja sam se između ljubičaste i sive i na kraju je odluka pala na ovu. Nije mi ni malo žao jer je boja predivna, identična slikama na Ebay-u. Ja nisam uspjela uhvatiti tu boju kako treba pa mi je ispala dosta zagasita.

Torba je velika, sa hrpom pretinaca kao što i vidite. U jednom od džepova su i mali pretinci za mobitel. 

Stigla je za 2 tjedna, dobro upakirana i bez ikakvih oštećenja. Pošto je ovo nekakav antilop/brušena koža, bojala sam se da će se vidjet svaka crta na njoj i da će se lako oštetiti. Nosim ju već 2 tjedna bez prestanka i ne pazim ju nešto posebno, a torba je i dalje kao nova.

Ovi zlani dijelovi su više kao staro zlato, zagasita tamna nijansa. Ne blješte i savršeno pašu uz torbu. Ima i manji i veći remen koji se može podesiti.

Pošto ima puno pretinaca, nisam ni znala s čime da ju sve napunim, a inaće su mi sve torbe premale (ma koliko god bile velike).

VELIKA PREPORUKA!

2. Free Shipping Womens 9k Gold Filled Purple Crystal & CZ Earrings Stud M-A56 - oko 8kn
Moja slika

Male, slatke, identične slikama na Ebay-u. Odlične za te novce.

3. Olive Green Gift Four-Leaf Clovers Crystal 18K White Gold Plated Chain Necklace - oko 9kn

Moje slike


Divna! Tražila sam što jeftiniju djetelinu i naišla na ovu. Došla je dosta brzo. Identična je sellerovim slikama, lijepa i efektna, dosta se sjaji. Bojala sam se kakav će lančić biti, ali izgleda super. Lijepa zelena boja.

Izbliza se vidi da listići nisu zaljepljeni savršeno, ali ništa strašno.

4. Fashion wholesale lots 12 pair shining crystal earrings stud many color fit - oko 10kn

Moja slika

Naušnice su iste kao na selelrovim slikama. Nisam znala da će doći s tim stalkom tako da sam ugodno iznenađena. Naušnice često kupujem, dijelim i još češće gubim tako da svako malo kupim ovako nešto. Uživo su super.

5.Candy Color Pearl Earring 12 Pair Bead Ball Stud Wholesale Party Cocktail School - oko 11kn

Moja slika

Evo još malo naušnica. Iza su oni mali gumeni čepići. Imam probušene 2 rupice na ušima tako da jako često nosim i dva para naušnica. Zbog toga sam i uzela ove različitih veličina. Najčešće nosim ove bijele biserne, a ove ostale kombiniram po potrebi.

Odlična kupovina s obzirom na cijenu i kvalitetu!

6. Fabulous pretty white CZ Rhinestone HOOP Earrings/Wedding Jewelry A211 - oko 8kn

Moja slika

Nemam ni jedne tako velike šljašteće, a ja baš volim takve stvari. Nadala sam se da su malo većeg promjera, nisam ni gledala dimenzije, al nisu ni ovako loše. Svi kamenčići su na broju i baš lijepo blješte.

7. Lady Fashion Jewelry Elegant Charm White Resin Crystal Flower Bib Necklace - oko 13kn

Moje slike


Ovo sam slučajno kupila. Bila je neka bezvezna cijena na aukciji, ja ponudila svoju i prošlo. Nije mi ni malo žao jer ogrlica stvarno izgleda super. Lanac je zlatni, ali nije ružno žuti, baš onoliko koliko treba biti.

8. Fashion 1/5/10/20PCS Girl Rabbit Ear Hair Band Rope Ponytail Holder Gift Decor - oko 5kn

Moje slike

Prefora izgledaju ove gumice za kosu. Jedino sam se ja ošišala dok su stigle pa ću ih podijelit. Izgledaju čvrsto, ne vise končići, nemaju nikakav miris.


9. Hot Stainless Steel Red as fire Square Design Pretty Band Ring,US Size 6.5 - oko 3kn

10. Classic Silver Round Carving Stainless Steel Unisex Band Ring,US Size 7 - oko 4kn

11.  New Style Jewelry Stainless Steel Pink Pretty Band Ring,US Size 8 - oko 6kn

Već sam uzimala sličan prsten, samo zelene boje i često ga nosim. Tražila sam kakvih još ima boja i našla crvenu i roza na aukciji. Uz njih sam naletila i na ovaj s kružićima. Super sam prošla na aukciji i na kraju imam sva tri za 13kn (poštarina uključena). Prstenje izgleda kvalitetno, ne znam kakvo će biti nakon godinu dana.

Prezadovoljna!

Moje slike


Na redu je ASOS

12. ASOS Turban Headband - oko 20kn


Moje slike


Prvo sam kupila zelenu, a u slijedećoj kupovini sam se odlučila za roza. Falilo mi nešto sitno za besplatnu poštarinu (da, na Asos-u se plaća poštarina na iznose manje od 11,50f).

Zelena mi je bila super, mekana, ugodna široka, tako da sad imam i roza. Boje su divne uživo, taman da razbiju zimsko sivilo.

13. Totes PVC Dome Umbrella In Enchanted Dotty Print - oko 95kn

Vidjela sam ovo na jednoj forumskoj temi o kupovini, i zaljubila se u njega. Premišljala sam se zbog cijene, ali na kraju, obični mali bezvezni nekvalitetni kišobrani koštaju oko 60kn.
Cijena mu je čist ok, kišobran je velik, širok, ko gljiva. I što je najvažnije, djeluje jako kvalitetno i stabilno, i sigurno ga neće malo vjetra prevrnut i pokidat. Jedva čekam kišu!

I zadnja, jako draga kupovina, na http://www.forum.hr/, na temi o prodaji/zamjeni kozmetike.

Već dugo si želim kupiti jedan MAC ruž, čisto da ga probam, i na kraju sam uzela korišteni.

  • MAC All Fired Up - 120kn s poštarinom 

Swatch

U oglasu je pisalo da je ruž korišten dva puta, i to kistićem. Ja sam ga još dezinficirala alkoholom, ali je izgledao kao nov, vidjeli su se malo tragovi kista. Cijena novog je oko 180kn ako se naruči preko Ebay-a iz SAD-a, original naravno.

Ruž je super, boja ja kao i na slici i oduševio me. Dugo ostaje na usnama, ugodan i lagan za nosit, ne ljepi usne. Sigurno ću si naručit još koji, ili kupiti korišteni.

Naručila sam prijateljici za rođendan MAC Ruby Woo. Ovo je provjereni seller za MAC stvari tako da ćete sigurno dobiti original ako naručite Link na ruž



Toliko od mene za sada. Nadam se da vam se nešto sviđa, ili da ćete naići na nešto zanimljivo.

Imate li kakve preporuke za mene? 

Lijep pozdrav, i uživajte u ostatku tjedna

Barbara



Edit: 
Blog je napunio 2 godine i željela bih da i dalje bude aktivan, ali nekad nemam dovoljno materijala za novi post o kupovini.

Prije sam tražila da mi šaljete slike svojih stvari koje naručite, ali to baš i nije išlo.

Nudim kompenzaciju ovaj put -> ja vama naručim što želite bez provizije, a vi meni u zamjenu šaljete slike proizvoda i kratki opis koji ću ja onda malo preoblikovat i objavit.

Mislim da je to čist ok pogodba, dobro vama, dobro meni.. :)

Kontaktirat me možete na plavabarbie2209@gmail.com

Narudžba ide kao i kad sebi naručujem ili prijateljima - uplatite mi novce, ja kupim, pošaljem vam račun i  vi meni javite kad proizvod stigne na vašu adresu. I naravno, očekujem slike.







Broj komentara: 5:

  1. Super su sve stvari, pogotovo ove wedding naušnice, baš za svečanu prigodu :)
    Torba je perfektna.

    P.S. Toliko sam klikala na tvoj blog, samo iščekujem novi post, i evo napokon :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, naušnice su super.. Al ja ih bez problema nosim i na svakodnevne kombinacije. Volim imat puno nakita i mislim da su svi oko mene na to navikli.. :)

      Super sto ti se svidja blog i bila bih puno redovitija da imam vise materijala. Probat cu pisat preporuke predmeta ili mozda "pronalazit" stvari koje se mogu naci na stranicama koje narucuju s Ebay-a, Aliexpress-a i sl., a gdje se uzima malo veca provizija. :)



      Izbriši
  2. bok!
    jel ti se možda preslikava boja s ove torbe na odjeću? naručila sam crvenu i baš je lijepa torba, ali ne znam trebam li paziti na kaj da ju nosim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nista se ne preslikava, odlicna je! Vec je i pokisnula nekoliko puta i nemam nikakve prituzbe u vezi torbe. Jedna od boljih kupovina na Ebayu.. Svakako preporucam da ju kupis :)

      Izbriši
  3. ma imam ju već doma :D
    samo me bilo strah da mi ne zezne jaknu, ali imala sam ju jučer i isto je pokisla i sve je ok :D
    hvala na pomoći, zbog tvoje recenzije sam ju i naručila!

    OdgovoriIzbriši