ponedjeljak, 10. veljače 2014.

Tmart recenzije i preporuka..

Već znate za moje prijateljstvo s http://www.tmart.com/ i to se nastavilo i dalje.

Ovaj put vam predstavljam nakit koji možete naći na njihovoj stranici. Prvi put sam izabrala nakit i nisam se baš tako lako mogla odlučiti što želim, ali je odabir pao na ove tri stvarčice koje su me privukla na slikama.

Recimo da obožavam plave, zelene, tirkizne stvari pa je logičan izbor bio da nešto bude i takvo. 

No, prvo ću krenut s onim što mi baš iznenadilo. Ugodno, naravno.

  • Beautiful Women Ladies WL Rhinestone Plastic Kirsite Multi-Movement Quartz Wrist Watch White - oko 60kn


Moje slike






Nešto ovakvo sam baš tražila za ljeto. Ići će mi uz sve. Volim bijele satove, i još ima cirkone. Ovo je stvarno dobitna kombinacija. Ovo zlatno izglda baš dobro, ni malo jeftino i bezveze, nije ona ružna žuto-zlatna. Sad je vrlo lagan, ali izgleda kvalitetno. Uz njega sam dobila i bateriju. 

Svi cirkoni su na svom mjestu. Sat je plastičan i odgovara napisanim dimenzijama. Omotan je prozirnom folijom kao zaštitom.

Malo moram skratiti narukvicu, ali to sam već radila s nekim drugim satovima pa mi to nije problem. Uvijek ga moćete odnijet i uraru. Meni ni jedan nije usput pa ganjam prijatelje da to naprave. Za sada su uspjeli bez problema i ne vjerujem da će onda biti problema sa skraćivanjem ove narukvice.

Iako je sad bila kineska Nova Godina, paket je došao dosta brzo. Dobila sam i tracking number uz paket, ali iako je pisalo da još nije u Hrvatskoj, meni je paket došao tako da nisu bili ažurirani podaci.

Ako želite nešto ovako, velika preporuka. Poštarina je besplatna i svakako se isplati dati 60kn za ovaj sat. Uz to, naprijed ima i natpis Michael Kors, ako to nekom nešto znači. Nigdje drugdje nema oznake. Ova tri mala kružića su samo ukras.

  • Charm Bohemia Style Water-drop Pattern Dual Layers Pendant Necklace Green - oko 55kn


Moje slike


Sviđaju mi se ovakve velike ogrlice i volim ih nositi i u svečanim prigodama, ali i na neke casual kombinacije. 

Osim ove boje, bila je još i žuta, ali mi je ova ipak nosiva na više kombinacija. Ovi "kamenčići" (nemam bolji naziv) su svi na svom mjestu, čitavi, nisu izgrebani. Dosta su veliki i jako efektno izgledaju. Ne sjaje se jako, boja je više mat. Ovi srebrni dijelovi izgledaju super, baš onako kako treba. Malo me tog bilo strah, ali sam prezadovoljna ogrlicom.

Pošto je traka od tkanine, može se vezat i podešavat onako kako vam odgovara pa tako može biti i duža i kraća ogrlica. Meni se najviše sviđa da je uz vrat, a da traka malo iza visi.


  • Irregular Turquoise Bracelet 10 - oko 25kn


Moje slike




Davno prije sam htjela ovakvu narukvicu, ali ju nikada nisam uzela. Mislim da je to čak bilo i prije no što sam kupovala preko interneta. U našim trgovinama je bila preskupa, a i sada je tako. Ova cijena je odlična kada je u pitanju izgled i kvaliteta narukvice.

Tirkizna je boja koja se nosi svako ljeto, bez obzira na neke druge trendove. Meni je zapravo ona najdraža ljetna boja. Ovih narukvica imate stvarno hrpu na ovoj stranici i možete izabrati što vam se najviše sviđa.

Ja sam se odlučila za ovu. Narukvica je dosta teška, meni taman odgovara na ruku. Ne može se podesiti veličina i otvara se ispod ovog kamena, nema nikakvu kukicu. Čvrsta je i ne može se otvoriti sama tako da vam neće past s ruke.

Narukvica je ista kao i na njihovim slikama. U svakom slučaju, za ove novce vam ju preporučujem. dala bih i više za nju. Ako vam treba kao poklon, savršena je.

Evo još nekih stvari što mi se sviđaju od nakita

1. Wedding / Bridal Three Rows Rhinestone Necklace Choker Earring Set - oko 35kn

2. Romantic Propose Design Lover Couple Keychain - oko 17kn

3. Fashion Fresh Water Pearl Rhinestone Alloy Ring Size 19mm Silver - oko 18kn

4. Charming Crown Shape Rhinestone Ear Hook Earrings Golden & Black - oko 18kn

5. Fashionable Alloy Stylish Choker with Spider Design Necklace Black - oko 18kn
Link 

Ima http://www.tmart.com/ svega i svačega. Ne zaboravite pogledat i ostali nakit, te broševe i body piercing stvari. Izbor je stvarno ogroman i sigurno ćete naći nešto što vam se sviđa.

Meni se uvijek nešto drugo svidi. Volim različite stvari i stvarno imam svakakvih đinđi, ali mi uvijek još baš TO treba i onda sam gotova.. Već samu sebe lažem oko toga.

 

3 komentara: