srijeda, 25. rujna 2013.

Tmart.com - internet kupovina

Danas vam predstavljam jednu novu stranicu za online kupovinu..

To je http://www.tmart.com/

Ovo je stranica gdje mi se najviše svidjelo to što imaju skladište i u Velikoj Britaniji (imaju još i u SAD-u i Kini) tako da možete birati odakle da avm se nešto pošalje.. Žao mi je što je dosta toga nedostupno u VB, ali nadam se da će se to promijeniti uskoro. Pri kupnji proizvoda možete birati odakle želite da paket bude poslan, i slanje iz kineskog skladišta je najjeftinije.

Stranica je vrlo jednstavna za pretraživat, imaju svega - opremu za mobitele i laptope, sitnice za auto, stvari za uređenje doma, od dekorativnih stvarčica pa sve do sitnica za kuhinju, make up, stvari za sport i hobije, igračke, uredske sitnice -> najbolje da sami pogledate.

Cijene su odlične, plačanje je putem Paypala što vam osigurava kupnju.

Super je što možete vidjeti i recenzije ljudi što su kupili proizvod.

Ponudili su mi da napišem recenziju za njih i izabrala sam početi s onim što svaka žena voli i treba - makeupom.
  • 36 Color ADS Pro Fashion Makeup Eyeshadow & Concealer & Blush Kit
Link 
Njihova slika
Moje slike
Oduševila sam se kad sam vidjela da paleta ima svoje originalno pakovanje i oznaku, a ne da je samo crna kutija. 

 Paleta se sastoji od 24 sjenila.. Kao što vidite, dva su dola oštećena, ali nema veze. Iako, paleta je bila dobro zapakirana, ko zna gdje je sve letila da su se sjenila oštetila. Boje izgledaju odlično, sve su nježne i nosive.

Najviše su mi se svidjeli ovi ruževi, daju laganu boju i sjaj. Boje su divne, pogotovo ova ljubičasta u zadnjem redu.

Rumenila su divna, nisu neke bezveze boje, i ne ostavljaju onako ružan trag na licu. Lako se nanose i izgledaju prirodno..

Nisam beauty blogerica tako da ne znam kako ovo bolje uslikati da se vide swatchevi, ali bih vam ovo svakako preporučila ako želite kutiju sa svime što vam treba.

Pošto sam već uzimala paletu 120 no name, i sve je ok, nisam se bojala uzeti ovu.

Evo još nekih zgodnih stvari što sam našla na stranici i što bi svakako željela imati kod sebe.

1. Fashionable PU Leather Mirror Zip Makeup Cosmetic Travel Bag Yellow - oko 70kn


Kofer za kozmetiku. Ovaj žuti mi se možda i najviše sviđa, a uz to mu je i cijena odlična. Super je što ima i dugi remen pa se može nositi baš kao torba. 

2. Acrylic Nail Art Kit Set - oko 120kn
Na linku je napisano što točno ovaj set sadrži - akrilni prah, ukrase za nokte, kist, ulje za kutikule, ljepilo za nokte.. 

3. Quit Smoking USB Rechargeable Electronic Cigarette E-Cigarette with Two Cigarettes Car Charger and 10-Refill Set - oko 50kn
Link 

Ova stvar mi je posebno zapela u glavi. Nisam pušač i nisam nikad pušila (probala i to je to). Moj dečko je zato strastveni pušač, ali stalno se želi maknuti od cigarete. Već mi je spominjao da bi htio ovo isprobati tako da će se ovo naći na mojoj listi. Pogledala sam, imaju i nekakve tekućine kao aroma za ove elektronske cigarete. Ne znam kako to djeluje i koliko pomaže, ali te cigarete viđam na svakom koraku i puno u skuplje od ovih. Iako, vjerujem da za neku takvu lošu naviku nije šteta dati ni više novaca, ako se želiš riješiti toga.

4. Cute Owl Pattern Protective Case for iPhone 4/4S - oko 12kn


Nekada mi je žao što nemam iPhone samo zbog ovih odličnih maski koje se mogu naći. A opet, možda je i bolje da ga nemam jer bih svako malo željela imat drugu. Tu ima stvarno odličan izbor, cijene su još bolje, i svatko si može naći nešto.

5.Creative Minimalistic 3D Number Analog Round Art Decor Wall Clock Black - oko 55kn

Još jedna stvar koju želim već duže vrijeme. Na stranici ima nekoliko varijanti, sa leptirima i pticama. Možete si to onda složiti kako vam najbolje odgovara.

Na stranici imate stvarno svega i svačega, cijene su niske. Ja sam sve pregledala i ima zgodnih stvari. Vjerujem da ćete naći nešto za sebe.

Uživajte u kupovini,
Barbara

1 komentar:

  1. Elektronske cigarete su zapravo odlična stvar :) i ja sam bila skeptična. Skuplje jesu...ali samo u startu...a onda više nemaš izdataka, eventualno biraš nove okuse i mirise .Ali su mi definitivno pomogle kod prestanka pušenja. Evo još malo će biti pola godine i jako sam zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši