petak, 8. veljače 2013.

Recenzije - Slika u dijelovima..


NAPOOOOKON..!

Toliko sam željela ovu sliku..!

Prvi put sam ju kupila za 21$, i nije došla.. Dobila sam nevažeći broj za praćenje. Kada je seller maknut sa Ebay-a, pričekala sam još malo i odlučila pokrenut raspravu (dispute) na Paypal-u.. Odmah je to bilo prebačeno u tužbu (claim) od strane Paypala.. Čekala sam da se to sve završi i dobila sam novce natrag (refund).

Počela sam se premišljat oko slike, ali sam ju na kraju kupila. Izašla me 37,59$ (oko 210kn) jer je bila na sniženju, inače je 39,99$.

Isto sam dobila odmah broj za praćenje koji je pokazao da je slika predana u kinesku poštu.. Svaki dan sam čekala dok se ne promjeni mjesto paketa i odjednom je došlo do Zagreb i poslano u Osijek na carinu.. Očekivala sam još nekih troškova jer na slike nema carine.. No, prošla sam i bez plaćanja PDV i manjih carinskih troškova tako da sam bila presretna kad  mi je poštar napokon donio paketić..

Sve zajedno je putovalo oko 2 tjedna..

Evo slike od dolaska paketa pa sve dok nije sve sastavljeno.. Još nije na zidu, ali i to će biti uskoro..

Ima malo boljiih i lošijih slika, ovisno jel' slikano fotoaparatom ili mobitelom.

  • MODERN ABSTRACT HUGE WALL ORNAMENTS CANVAS OIL PAINTING+FREE GIFT - Link
 Ovako je izgledao paket kad je stigao



Ovo crven je mala končana narukvica koja je stigla kao polklon.

Slika se tako sjaji zato što ima zaštitnu foliju.


Morala sam odmah staviti na kuhinjske pločice da vidim kako će to sve zajedno izgledat i jesu li svi dijelovi kako treba..

Ovo iznad su letvice za okvir koje mi je napravio prijatelj, samo ih je trebalo složiti u okvir.


Borba s okvirima - ove kutnike (nemam pojma kak se zapravo zovu) sam kupila u željezaru.. Mislim da je 3kn bio paketić sa kutnicima i šarafima (4 kutnika + šarafi). Pošto su letvice dosta tvrde, ti šarafi baš i nisu bili dobri, pa sam kupila malo čvršće koji su bez problema mogli ući u letvicu.



Nakon sastavljanja okvira, na red je došlo stavljanje platna. I kukica za objesit sliku.



Stavljanje platna baš i nije bilo jednostavno.. Morala sam pazit da platno bude nategnuto i da se ne vide bijeli rubovi.. S tim što slika nije sasvim ravna, tj. rubovi nisu ravni pa je to bilo svakako ispočetka.. Sad sam postala već i stručnjak i slijedeću sliku bih sastavila bez problema.. Naravno, imala sam i pomoćnika, stvarno nije lagano..

Ovako je to ispalo na kraju:

Stražnja strana slike ..



I sve zajedno kad su okviri stavljeni..


 Nisam još skinula foliju, to ću kada budem stavljala sliku na zid.. Tu sam malo maknula da se vidi točno kako to izgleda..

Slike izgledaju jako kvalitetno i dobro.. Platno je jako čvrsto tako da se može bez straha nategnut i našpanovat na okvir.

Za ove novce sam oduševljena..

Čini se da je stvarno slikana, reljefasta je i kao da se vide potezi kistom.. Ja sam uvjerena da oni to nekako štampaju. Bez obzira na to, čista 5-ica za sliku.

Evo još nekih koje su mi zapele za oko.. Da se nisam u ovu zaljubila na prvi pogleda, sigurno bih izabrala neku od ovih slijedećih. Od istog su sellera, velika preporuka - Link


Nadam se da ste nešto našli za sebe..

Uživajte u vikendu..

Pozz,
Barbara


3 komentara:

  1. Dali si provjerila koja bi konačna cijena bila kad bi se naručivala slika sa okvirima? CCa???

    OdgovoriIzbriši
  2. Izrada okvira bi bila 200kn.. Letvice za 4 slike (ili vec od koliko se sastoji), cavlici, kutnici i kukice za objesit..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaci slika + 200kn + postarina HP expresom (placanje pouzecem), ili se moze preuzeti osobno ako je netko u blizini Osijeka ili Virovitice..

      Izbriši