ponedjeljak, 28. siječnja 2013.

Ideje za poklon - Fotografije


Mislim da sam već prije spomenula darivanje između mene i prijateljica.. Darivanje je trebalo biti za Božić, ali se nismo nikako uspjele skupiti na jednom mjestu jer živimo okolo naokolo..

Jedna od nas 5 se udavala ovaj vikend pa smo se sve uspjele skupiti na jednom mjestu i izmijeniti darove.. Bilo je samo jedno pravilo - poklon se mora napraviti..

Ja sam se odlučila koristiti naše stare fotografije.. Nisam htjela tu stavljati naše slike pa sam za slikanje stavila nešto što sam imala na laptopu, samo da vidite ideju..

  • Drvene kockice puzzle
Sigurna sam da ste i vi imali ovo kao djeca.. 
 Link
Jedino sam ja odlučila staviti naše fotografije.. 

Prijatelj mi je napravio kockice (4cm) i nekakvo malo postolje za njih.. Na kraju nisam to postolje uslikala..




Ide 6 fotografija, i onda si slažete kako vam se sviđa.. 

Prvo sam isprintala fotografije i izrezala dimenzije koje mi odgovaraju, i fotografiju razrezala na kockice koje sam onda lijepila običnim UHU ljepilom.. 

 Jedino mi je žao što nisam dala veće kockice napraviti, ali što je tu je..

  • Džepni kalendar
Prije sam imala po 10 tih kalendarčića u novčaniku, svi kafići i firme su ih dijelili.. Ove godine nisam dobila ni jedan, a mislim da nisam ni prošle.. Obavezno imam jedan u novčaniku i uvijek dobro dođe.. Zato sam i došla na ovu ideju - napraviti džepni kalendar sa slikom prijateljice.. Stavila sam jednu sliku gdje je ona s dečkom, i jednu gdje smo nas dvije..



  • Džepni album
Imala sam prije spremljeno hrpu linkova na ovakve stvari, ali mi je virus sve pojeo tako da sam sad ponovno u potrazi za dobrim idejama.. Napokon sam našla stranicu koju sam imala prije spremljenu, i koju sam dugo tražila http://bighugelabs.com/

Tu možete napraviti odlične stvari s vašim fotografijama, a moj izbor je pao na album.


Upload-ate fotografije, spremite ih onako kako želite da idu, isprintate te savijete i izrežete onako kako je prikazano na stranici..



Ovako je izgledala početna stranica mog albuma

Izabrala sam naše slike s pijanki i ubacila ih.. Kupila sam foto papir, malo se teže savijao/slagao, ali je sve ispalo kao treba..

  • Šljivovica i višnjevac
Kod nas u Slavoniji ne može ništa proći bez dobre rakije.. Ja imam svoju domaću i ove godine sam pravila i višnjevac.. Pošto se cura kojoj sam ja pravila poklon zaručila nedavno, i nagodinu planira svadbu, dobila je dvije bočice.

Bočice sam kupila u trgovini koja prodaje takve stvari.. Mislim da je jedna bila 10kn..  U Polyvore-u sam napravila etikete i isprintala ih na samoljepljivi papir.. Etikete se tu baš i ne vide najbolje pa ih evo ovako.


Na drugu stranu sam stavila mladence i njihova imena.. Tu sam ih maknula.

Nadam se da je frendica zadovoljna poklonom.. 

Mene je moj oduševio..Iako nije napravljen.. Izgovor je bio taj da se ona udaje i mora svadbu organizirat pa joj je ovo bilo lakše - naručiti s Ebay-a ono što mi se sviđa.. I u Kik-u je kupila ovaj roza pernati šal.. Predobra stvar za nekakve pijanke.. A dolazi i doba maskenbala..

Moj poklon


Panda mi je zakon..! Jedva čekam da prošećem i nju i torbu.. Danas je bilo sunčano, nadam se da će i ostati tako..

 Pozz,
Barbara



2 komentara:

  1. uvijek jako uživam u tvojim postovima :)) na bookmarku si mi :D
    vanillasunshinesky

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala.. :) Drago mi je sto ti se svidja moj nacin pisanja.. :)

    OdgovoriIzbriši