četvrtak, 2. svibnja 2013.

Wire wrapping DIY - ahat - #1..


Ovih dana sam baš ludila..

Nikako da stignu moji naručeni kamenčići i žica, sve još stoji u Kini (barem tako kaže tracking number).. :(

No, jedan je ipak stigao.. I bila sam u Osijeku pa sam kupila i nešto žice, čist onak za probu..

Evo cijela kolekciija kamenja, koja nikako da dođe..Dok još nisam dobila ni jedan primjerak, motala sam žicu u prstenje..Napokon sam to uslikala pa vam stavljam slike..


Na prvoj slici sam označila jedan kamen, taj koji mi je stigao.. Ne možete ni zamisliti kako sam bila sretna kad sam vidjela da na koverti piše "stone", samo sam odmah skužila da nije došao cijeli asortiman.. Uzimala sam od više sellera pa ko zna kako će to i dolaziti. Svako jutro jurim vidjeti jel' ima nešto u sandučiću.

Znači, počela sam s prstenjem, i završila s privjeskom.

Ništa mi nije išlo kako treba, mučila sam se, nisam mogla ništa smotati onako kako sam zamislila.. Oblik kamen je za poludit, ne znam što ni kako.. Da je prvi došao barem neki običniji oval, nešto jednostavno, a ne ovo da nisam znala ni kako omotat žicu oko njega..

I to je trajalo 3 dana..

Već mi je i P rekao da ću vjerojatno odustati..

Bolile su me jagodice, bilo je i krvi (ko bi rekao da žica tak bode :)), a sada vam predstavljam svoj prvi korak.. Prvi pokušaj.. Ja zadovoljna.. Prezadovoljna..

Koristila sam inox žicu 0,8mm i 0,4mm, i sav alat koji sam našla..

 Znači, kamen je ahat, već sam vam ga spominjala..
Predstavljam vam - #1
Nadam se da sutra stiže još nešto, iako broj za praćenje pošiljke ne ulijeva previše nade..

Laku noć svima,
Barbara

EDIT:

Nekako mi se privjesak činio prazan, gornji dio mi se nije sviđao, ali jednostvano nisam znala što i kako da bude bolje.. Danas sam uspjela nešto srediti i sada je to već slično onome što mi se sviđa i kako želim da sve to izgleda..


2 komentara: