srijeda, 25. rujna 2013.

Tmart.com - internet kupovina

Danas vam predstavljam jednu novu stranicu za online kupovinu..

To je http://www.tmart.com/

Ovo je stranica gdje mi se najviše svidjelo to što imaju skladište i u Velikoj Britaniji (imaju još i u SAD-u i Kini) tako da možete birati odakle da avm se nešto pošalje.. Žao mi je što je dosta toga nedostupno u VB, ali nadam se da će se to promijeniti uskoro. Pri kupnji proizvoda možete birati odakle želite da paket bude poslan, i slanje iz kineskog skladišta je najjeftinije.

Stranica je vrlo jednstavna za pretraživat, imaju svega - opremu za mobitele i laptope, sitnice za auto, stvari za uređenje doma, od dekorativnih stvarčica pa sve do sitnica za kuhinju, make up, stvari za sport i hobije, igračke, uredske sitnice -> najbolje da sami pogledate.

Cijene su odlične, plačanje je putem Paypala što vam osigurava kupnju.

Super je što možete vidjeti i recenzije ljudi što su kupili proizvod.

Ponudili su mi da napišem recenziju za njih i izabrala sam početi s onim što svaka žena voli i treba - makeupom.
  • 36 Color ADS Pro Fashion Makeup Eyeshadow & Concealer & Blush Kit
Link 
Njihova slika
Moje slike








Oduševila sam se kad sam vidjela da paleta ima svoje originalno pakovanje i oznaku, a ne da je samo crna kutija. 

 Paleta se sastoji od 24 sjenila.. Kao što vidite, dva su dola oštećena, ali nema veze. Iako, paleta je bila dobro zapakirana, ko zna gdje je sve letila da su se sjenila oštetila. Boje izgledaju odlično, sve su nježne i nosive.

Najviše su mi se svidjeli ovi ruževi, daju laganu boju i sjaj. Boje su divne, pogotovo ova ljubičasta u zadnjem redu.

Rumenila su divna, nisu neke bezveze boje, i ne ostavljaju onako ružan trag na licu. Lako se nanose i izgledaju prirodno..

Nisam beauty blogerica tako da ne znam kako ovo bolje uslikati da se vide swatchevi, ali bih vam ovo svakako preporučila ako želite kutiju sa svime što vam treba.

Pošto sam već uzimala paletu 120 no name, i sve je ok, nisam se bojala uzeti ovu.

Evo još nekih zgodnih stvari što sam našla na stranici i što bi svakako željela imati kod sebe.

1. Fashionable PU Leather Mirror Zip Makeup Cosmetic Travel Bag Yellow - oko 70kn


Kofer za kozmetiku. Ovaj žuti mi se možda i najviše sviđa, a uz to mu je i cijena odlična. Super je što ima i dugi remen pa se može nositi baš kao torba. 

2. Acrylic Nail Art Kit Set - oko 120kn
Na linku je napisano što točno ovaj set sadrži - akrilni prah, ukrase za nokte, kist, ulje za kutikule, ljepilo za nokte.. 

3. Quit Smoking USB Rechargeable Electronic Cigarette E-Cigarette with Two Cigarettes Car Charger and 10-Refill Set - oko 50kn
Link 

Ova stvar mi je posebno zapela u glavi. Nisam pušač i nisam nikad pušila (probala i to je to). Moj dečko je zato strastveni pušač, ali stalno se želi maknuti od cigarete. Već mi je spominjao da bi htio ovo isprobati tako da će se ovo naći na mojoj listi. Pogledala sam, imaju i nekakve tekućine kao aroma za ove elektronske cigarete. Ne znam kako to djeluje i koliko pomaže, ali te cigarete viđam na svakom koraku i puno u skuplje od ovih. Iako, vjerujem da za neku takvu lošu naviku nije šteta dati ni više novaca, ako se želiš riješiti toga.

4. Cute Owl Pattern Protective Case for iPhone 4/4S - oko 12kn


Nekada mi je žao što nemam iPhone samo zbog ovih odličnih maski koje se mogu naći. A opet, možda je i bolje da ga nemam jer bih svako malo željela imat drugu. Tu ima stvarno odličan izbor, cijene su još bolje, i svatko si može naći nešto.

5.Creative Minimalistic 3D Number Analog Round Art Decor Wall Clock Black - oko 55kn

Još jedna stvar koju želim već duže vrijeme. Na stranici ima nekoliko varijanti, sa leptirima i pticama. Možete si to onda složiti kako vam najbolje odgovara.

Na stranici imate stvarno svega i svačega, cijene su niske. Ja sam sve pregledala i ima zgodnih stvari. Vjerujem da ćete naći nešto za sebe.

Uživajte u kupovini,
Barbara

četvrtak, 19. rujna 2013.

Ebay preporuka - sitnice za kuhinju


Dugo gledam neke sitnice za kuhinju i nikako da ih naručim..

Sve mi se čini potrebnim, ali još nisam ništa naručila. Zapravo, kad je kuhinja u pitanju, uzimala sam silikonske kalupe za praline s kojima sam prezadovoljna.

Stavit ću vam neke stvari koje imam na listi želja, onako, gluposti bez kojih se može, a opet ne bi bilo loše imat ih u svojoj blizini.

1. 3D square silicone baking mold cup cake muffin jelly dessert chocolate soap - 0d 5 do 35kn

Ove nisam uzimala, ali hoću uskoro.. Ne zato da mi služe za pečenje, već kao kalupi za izradu domaćeg sapuna. Ne znam im cijenu kod nas pošto uglavnom te stvari naručujem.

2. Silver Stainless Steel Teakettles Strainer Tea Locking Spice Egg Shaped Ball CM - oko 6kn

Kuglica za čaj.. Znači, unutra idu listići željenog čaja, i uranja se u vodu. Ja kupujem uglavnom ona pakiranja čaja s vrečicama, ali sam gledala i čajeve gdje nema vrečica pa bih ovo mogla koristiti i kao dozator i kao malo cjedilo.

3. Kitchen Portable Quickly Convenient Practical With Making Dumpling Tool  - oko 6kn

E ovo bi mi već jako dobro došlo, za pravljenje tački.. Ako ne znate, to je tijesto punjeno pekmezom i na kraju uvaljano u prezle/krušne mrvice. Uvijek imam problema s tim jer mi se rubovi odljepljuju, iako ih "poljepim" vodom.. Ovo vjerujem da bi rubove jako dobro stisnulo i da bi pekmez ostao na svom mjestu.

4. 1 x Smile Face Curved Tea Coffee Drink Spoon Teaspoon  - oko 6kn

Skroz simpatično, možda ne baš praktično. Ne znam kolika može biti debljina šalice i je li veličina podesiva. Možda to i nije tako loša stvar zapravo, iako ja odmah žličice bacam na pranje nakom miješanja.

5. 30 Shapes Buscuit/Cookie/Cake/Jelly Metal Cutter Tin Mould Baking DIY tool NEW komad 6kn

Prošli Božić sam tražila nekakve kalupe za one tvrde kolačiće, i našla sam samo nekakve male. Možda sam tražila u zadnji tren. Sad sam naišla na ove, veličine se čine ok (na linku je na svakom kalupu napisana veličina). favoriti su mi čaša za martini, kost i Miki Mouse.

6. Fondant Cake Cutter Plungers Flower Leaf Butterfly Snowflake Decorating 21 Sets - cijena ovisi o tome što uzimate

Svaka čast curama koje prave torte s fondan masom, neke su prave umjetnice.. Tu možete naći nešto što bi vam moglo dobro doći za ukrašavanje torti.

Odmah stavljam još jedan Link sa sličnim stvarčicama

Mislim da je kvaliteta ok, a i treba vam samo da nešto izrežete. Ponudu kod nas ne znam, ali mislim da u manjim mjestima, kao što i sama živim, vakvo nešto se ne može naći.

7. New Fashion Stainless Steel Wine Pourer Pouring Spout With Stopper SH Cool  - oko 6kn

Ako ste ljubitelj vina, ovo vam treba.. To je čep i mali ljevak za točenje vina. Meni uvijek "sklizne" vino na stoljnjak dok točim, rijetko kada uspijem naliti tako da i ne kaplje. Ovo je prava stvar za mene.

8.NEW Sports Outdoor Environmental portable folding water bottle water bag #P-2 - oko6 kn
Ovu "bocu za vodu nisam ni vidjela kod nas, možda nisam dobro gledala.. Za 6kn mislim da je i više nego dobra kupovina, iskoristite ju i smotate do slijedeće upotrebe. Nema bacanja boca, a i ovo može uvijek biti uz vas u slučaju da vam zatreba boca.

9.Creative Home Kitchen Supplies Wavy Multi-functional Pot Rack Shelf - oko 10kn

Otkako malo više kuham (čitaj svakodnevno), uz ovo bi mi kuhinja bila čišća. Iako se trudim da odmah obrišem radnu ploču i operem korišteno posuđe, ovo bi mi bilo savršeno za poklopac jer ga uvije stavljam na radnu ploču pa ostane fleka ako odmah ne obrišem.. Ovo ću si ostaviti sačuvano pa će i to jednom doći na red.

10. 50 X Papier Muffinförmchen Backförmchen Cupcake Backform färbig neu - oko 20kn
Muffini su kolači koje pečem za svaku prigodu. Imam odličan recept i svima se sviđa pa ga često koristim. Kod mene nema veliki izbor tih košarica, a ove obične su mi dosadne. Ako želite nešto mijenjat, a ostat vjerni receptu, promijeniti košarice.. :)
 
11.Kitchen Cleaning Tool Sponge Brush For Wineglass Bottle Coffe Tea Glass Cup Mug - oko 10kn

Četka mi se ne prvu svidjela, ali kad razmislim, bolja mi je spužvica.. Ionako nemam ovako savršene okrugle čaše, ima ih svakakvih (pogotovo ove za svakodnevnu upotrebu gdje se pola seta porazbijalo pa su u svim bojama, veličinama i oblicima).

12. DIY Homemade Frozen Ice Lolly Popsicle Mold Ice Lattice Ice Cream Mold - od 10 do 20kn

Ja pripadam u one koji sladoled obožavaju cijele godine. Ove godine sam ga odlučila praviti, ali nekako kad mi se jede, jednostavnije je otići do trgovine. Kupila sam ove kalupe u Offertissimi, za 5kn, obične male, mislim 6 komada.. Sviđaju mi se ovi zečevi i kišobrani i mislim da će i biti moji. 

13. Ice Cube Titanic Shark Tray Brick Maker Mold Mould Fridge Magnet Cream Scoop - 10 do 20kn

Još jedan link za razne kalupe.. Ovaj sam stavila zbog leda u obliku peraje morskog psa i Titanica. Fora ideja i simpatična stvar za ljeto.


Ja sam si izabrala dosta toga što želim s ove liste, valjda će uskoro i to doći na red.

Pošto moram kuhati svaki dan, onda barem želim biti okružena korisnim i lijepim stvarima da mi to sve olakša. I volim šarenilo i boje, tako da ove stvarčice bi se odlično uklopile u moju crvenu kuhinju.

Kako već godinu dana pišem ovo, počinjem suradnju s jednom kineskom stranicom, Tmart
Predstavit ću vam ih u jednom od slijedećih postova.

U planu su i linkovi sa stvarima za uređenje dječje sobe.

Uostalom, ako imate kakve ideje i želje, napišite ih u komentar, ili pošaljite email na plavabarbie2209@gmail.com

Uživajte u ovom kišnom danu, nema boljeg od deke, čaja i švrljanja po netu dok vani kiša pada..

Pozz,
Barbara

ponedjeljak, 2. rujna 2013.

DARIVANJE..

 

Ko bi rekao da se družimo skoro godinu dana!

I biti će godišnjica ovaj mjesec!

Prvi post sam napisala 16.09.2012.

Od tada sam dobila dosta mailova i komentara na blogu, upoznala sam i neke jako simpatične cure s kojima sam u kontaktu.. Više no što sam očekivala..

Ovo je počelo kao obična razbibriga, a sad uživam u tom.. Pišem o onom što radim, a iz cijelog tog bloga je došla i ideja za izradom nakita.. Naravno, to ću vam i darovati ovaj put..

Ovako izgleda moja stranica sa statistikom:


Hvala vam što me pratite, i hvala na svakom komentaru..

Osim što pravim nakit od žice i medaljone, uskoro će ići i nešto od drveta. I web stranica za nakit mi je u izradi.. Zapravo se stalno nešto događa, sve po malo, ali ide.. :)

Ovaj mjesec nije samo rođendan bloga, već i moj osobni.. Zato i volim rujan.. :) Tako da nema boljeg mjeseca da i vas darujem.. Već sam to i prije planirala, ali nikako..

Privjeseke sam ja radila, a organizator nakita sam naručila. Nisam ga ni vadila iz vrečice tako da stavljam sliku s neta.

Ispričavam se na malo lošijim slikama, ostala sam bez svog fotića, ovo je neki stari koji sam našla, al ok, poslužio je.

Ovo su darovi:

1. Privjesak od stakla i žice s lančićem  + organizator nakita ->roza haljina za nakit


 



2.  Privjesak od stakla i žice s lančićem



3. Medaljon s anđelima s lančićem


Pravila:
- darivanje traje od danas, 2. rujna do 21. rujna u ponoć
- pobjednike ću objaviti 22. rujna, kada je i moj rođendan.. :)
- potrebo je označiti sa "Sviđa mi se" moju stranicu na Facebooku Nakit od žice B.arbara (žao mi je, ali samo ovi sa FB mogu sudjelovati)
-u komentaru na ovaj post ostavite svoj e-mail na koji vas mogu kontaktirat i ime pod kojim me pratite na FB
- pobjednike ću izabrati putem Random.org
-darivanje je otvoreno samo za područje Hrvatske

To je sve, nadam se da ćete sudjelovati u ovome..

Hvala svima,
Barbara

Hvala svima na sudjelovanju!

Random.org je izabrao ovako:


Čestitam curama!

Šaljem obavijest na email. Ako se ne javite na email, šaljem poruke na FB.