ponedjeljak, 29. travnja 2013.

Ebay recenzije - Sanjine stvari.


Pisanje bloga o recenzijama internet kupnje i nije najjednostavnije.. Prvenstveno zbog toga što sada i ne kupujem tako često - što zbog toga jer sam novce uložila u nešto drugo, a i jer nisam našla nešto jako zanimljivo..

No dobro, na mom blogu ima stvarno svega pa se i ne može nazvati blogom o recenzijama..

Ali, kužite na što mislim.. Ebay je zapravo lajtmotiv ovog bloga..

Kako bi to i dalje bilo tako, a u pomanjkanju moje kupovine, javila mi se Sanja i spasila me..

Danas vam donosim njene recenzije, nadam se da če vam se nešto svidjeti..

Nadam se da se Sanja neće ljutiti što sam na slike stavila njeno ime.. Ovo su njene recenzije u potpunosti..

1. Wholesale lots 5 piece multicolor high quality lucite Bracele - oko 10kn

Sanjina slika

Ok su, iako nisam skroz zadovoljna. Plastične su i stvarno jeftino izgledaju. Nažalost meni su prevelike, al me to i ne čudi jer inače imam manju ruku. Sad su trenutno u prodaji. Ne znam što sam očekivala za toliko novaca, al ajde, sad je gotovo. Šarene su i slatke, ali ne bi ih ponovo kupila.

!meni se ne čine tako loše na Sanjinoj slici, ali ona zna kakve su zapravo!

2.  DN00 Cotton Anti Roll Pillow Sleep Head Positioner Safe Chicken Baby Toddler - oko 22kn

Sanjina slika

Kupljeno za malu sestričnu koja se tek treba roditi tako da još nismo isprobali, al stiglo je lijepo zapakovano, ne smrdi, ne vire končići. kvalitetno izgleda, mislim da će poslužiti svrsi. A nije ni skupo.

!ja nisam imala pojma što je ovo dok nisam link otvorila, a nisam nikad ni vidjela nešto slično, čini se skroz praktično i korisno!

3.  3 Pair New Charming Elegant Fashion Round Shape Rhinestone Stud Earrings #01 - oko 4kn
Sanjina slika

Ove sam naušnice također ulovila na bidanju za 70 centi. Na slici izgleda da fali jedna, no to je samo zato jer je mama već uzela jednu, a ja sam naknadno slikala. Slatke su. Nosim po jednu na uhu ispod hrskavice dok na "normalnom" mjestu nosim viseće naušnice ili one koje mi se taj dan nose.  Omjer cijene i kvalitete je ok, preporučila bih.

4.  Flowerr ring Grey Swarovski Crystal Adjustable R126 - oko 55kn

Prsten je isti kao i na slici, no čini mi se da sam ipak dala previše novaca za jedan «običan prsten». Velika prednost je to što je «adjustable», odnosno da se podešavati, pa ga može nositi i moja mama. Lijep je, no nije baš za svaki dan, više za izlaske i posebne prilike

5.  Lovely Cute 2012 Sweet Pearl Beads Bowknot Bow Golden Tone Adjustable Ring Hot - oko 7kn

Sanjina slika





Prsten mi je presladak,za samo dolar sam dobila savršen prsten. Također me svi pitaju za njega i puno komplimenata sam dobila na račun prstena. Oduševljena sam njime te ga nosim skoro svakodnevno. Preporučujem definitivno. Također ima za podešavanje.

6. (various colors) Flower Story Decor Mural Art Wall Sticker Decal Y362 - oko 12kn


Ove smo naljepnice uzeli više za isprobati i zbog niske cijene, no za sada su uredu. Nemam slike, al cvjetići su isti kao i na slici, a ja sam odabrala baš ove smeđe sa slike. Za te novce ok!

7.  Good Home/Children Decoration Cat Street Light Pattern Wall Decor Sticker SA88

Sanjina slika

Nisam više mogla naći pravi link, jer je moj istekao, a na svima piše da koštaju 90 dolara. Ja sam ih platila samo dolar i vjerujem da je ta cijena zato jer trebaju napuniti zalihe. Bilo kako bilo, ja sam ovime oduševljena. Stigle su zamotane u roli, bez nekakvih izrazitih oštećenja, naljepili smo ih na moj zid u sobi i odonda ne mrdaju, ne odljepljuju se, predivno izgledaju, ma sve 5! Soba mi je živnula odkad ih imam.

!ni ja nisam našla jeftiniji link za ove mačke, a neke ostale su po 25kn. ako netko želi, nek pošalje poruku selleru, možda je jednostavno greška na Ebay-u, što se zna dosta često dogoditi!

8.  Cute Fashion Girls Women's Hot Sale 7 Pairs/Colors Candy Colors Earring - oko 6kn

Sanjina slika





Dugo sam pikirala ove naušnice al se nisam mogla odlučiti koju bih boju. Odluka je olakšana kad sam našla link sa 7 pari naušnica za 1 dolar. Došle su zapakirane svaka u svoj najlončić, bez oštećenja i ja ih obožavam. Preslatke su i jako mi je drago da sam našla taj link. Preporuka!

!hvala na ovom, sve mi se čini da ću ih i ja uzet!

 

9.  Fashion Jewelry Punk Style 3 Lines Spike Hedgehog Rivets Bracelet New Star HOT - oko 12kn

Sanjina slika





Sa sličnog sam linka izbidala zlatnu narukvicu za samo 0,7 dolara a na drugom linku kupila crno-zlatnu za 2 dolara. Stavila sam ovaj link jer je to najjeftinije što sam mogla naći.
Prezadovoljna sam sa narukvicama. Predobro izgledaju, dosta su čvrste. Također preporuka!

 10. NESURA pore cleansing charcoal mask pack/nose care,Black Head Remover,pore care
Link 

Sanjina slika



Blic je malo uništio sliku, no to su trakice za mitesere koje sam naručila na Barbarinu preporuku, no meni nisu baš učinile ono što su trebale. Pretpostavljam da uspjeh trakica ovisi o vrsti kože jer sam čitala puno iskustva od drugih cura, a ta su iskustva podjeljena. Jedino što vam preostaje je kupiti i probati. Nisu preskupe, otprilike su po dolar komad. Mislim da ih neću ponovo kupiti.

11. New Black Glazed Polygons Triangles & Golden Cylinders Geometry Necklace 372N - oko 10kn
Link 

Sanjina slika








Odlična ogrlica, ogromne preporuke ! Lijepo stoji, može se namjestiti koliko da bude duga, nema oštećenja. Ja sam prezadovoljna.

!prema ovom linku, ne ide u HR, ali možda je greška jer piše da šalje samo u SAD.. ako i nije, po imenu se može naći odgovarajući link!

12.  Flat Top Buffer Foundation Powder Brush Cosmetic Salon Brush Makeup Basic Brush - oko 15kn

Sanjina slika



Za te novce odlično obavlja svoj posao. Ja ga koristim za nanošenje tekućeg pudera. Preporuke. Jedina zamjerka je u veličini same drške, mislila sam da će biti veća, a kako se i iz same slike može vidjeti, drška je mala, te cijeli kist stane u dlan.

13.  12 Color Glitter Decor Nail Art Powder Dust Bottle Set - oko 8kn

Sanjina slika

Zapravo ni ne znam zašto sam ovo naručila jer nisam osoba koja ima strepljenja za takvo nešto, no nije mi žao jer nije bilo skupo. Vjerojatno ću prodati ili pokloniti. Preporučujem onima koji vole ukrašavati nokte. Također, stavila sam 10 lipa na bočice da možete vidjeti i usporediti zapravo koliko je to veliko, odnosno malo.



S ovim šljokicama završavam današnji post.. Sanji PUNO HVALA na ovome, kao što sam već i napisala, spasila me jer nemam ništa novo..

Zapravo, uskoro će ići post o gumenim/silikonskim satovima, ipak dolazi ljeto..

 Lijep pozdrav svima, uživajte u suncu,
Barbara