utorak, 25. rujna 2012.

Ormar iz snova 1..



Dugo gledam neke stvari na Polyvoru i kad bi se bar mogle samo nekako prebacit iz monitora u moj ormar.. :)

Za vikend mi je bio rođendan, i nisam nikako uspjela prije napraviti neku svoju listu želja pa je evo, s malim zakašnjenjem..

1.  River Island White Dogtooth Print Olive Super Skinny Jeans - 230kn

 2.Tweed contrast platforms - 130kn

3.  MOTO Shoulder Spike Jacket - 555kn

4.  GIVENCHY Small Charcoal Antigona Bag - 12780kn

5.  ANN DEMEULEMEESTER Blazer - 9620kn

6. MSGM Pleat front tulip mini skirt - 970kn

7. Sportmax Fur Print Stretch Pencil Dress - 3380kn

8.  Anomalous Hem Zipped Oversized Red Dress - 280kn

9.  Christian Louboutin Freddy flat brogue with studs - 5830kn

10. 
a) Marc Jacobs Dot Eau de Parfum - 435kn
b) Shock | Stargazer Lipstick no.104 - 20kn
c) Coco Chanel Noir - 550kn
d) Dior Summer Mix Nail Polishes for Summer 2012
e) Gee Beauty Eyes On Me - 440kn

Nisam nešto ni skromna.. :)

Pozz,
Barbara

četvrtak, 20. rujna 2012.

Sve samo ne obični nokti..

U svojoj maloj kolekciji imam oko 60 lakova.. Svaki dan sam stavljala drugi i baš sam se ispraksirala tako da mi to nije uopće bio problem..U zadnje vrijeme nemam baš puno vremena pa ih ne lakiram.. Ali me zato i dalje zanimaju neke nove stvari,a i tutoriali..

Evo nekih mojih omiljenih..

1. Caviar - ovo mi je fantastično.. Zato se i nalazi slika na početku posta..Baš izgledaju glamurozno..


 

2. Water marble - izgleda mi super,i pokušala sam nekoliko puta isprobati ovo, ali mi je uvijek ispalo dosta neuredno pa sam odmah skinula.. Mislim da ovo zaslužuje još koju šansu tako da ću isprobati ponovno..

 Link

 

 

3. Paper -jednostavna i efektna manikura.. Nema puno prljanja kao s water marblingom..



 

4. Ombre - i ovo sam isprobala, ispadne baš onako kako treba.. Mogu se koristiti bilo koje boje, i stvarno je jednostavno.. Ja sam koristila spužvicu za pranje suđa.. :)



 

5. Stamping - ovo je nešto što sam isprobala prvo.. Kupila sam Essence pločice i štambilje,i igrala se s tim.. Vrlo se lako nauči, i stvarno nudi bezbroj mogućnosti..Konad pločice su vjerojatno najpoznatije..


6. Stickers - ipak nisam štambilje prve isprobala, već ovo.. Ako želite nešto novo, a nemate smisla za crtanje, naljepnice su tu.. Ja sam prvo kupovala one male cvjetiće, kupovala sam ih u DM,a sada ima i naljepnica za cijeli nokat, izbor je stvarno velik..


7. Slim lines - uvijek mi je smetalo kad se lak cijedi s kistića, i naprave se one niti laka kojih onda bude na sve strane.. Al čini se da su i one upotrebljive, i to na vrlo zanimljiv način..



 

8. One stroke - mislim da mi je ovo najbolja opcija.. Nokti stvarno izgledaju kao mala umjetnička djela.. Čini se jako jednostavno, ali nisam još isprobala..




Dosta za danas..
Evo još nekih inspiracijskih..


 Link


 Link

Link 

 Link

 Link

 Link

Za večeras dosta,
Pozz,
Barbara



srijeda, 19. rujna 2012.

Zadnje stvari što sam kupila na Ebay-u..

Obožavam Ebay..!

U početku sam znala satima tražiti nešto zanimljivo, gledati cijene i čuditi se što se sve može naručiti i to po puno povoljnijoj cijeni no što se može kod nas kupiti..

Aukcije su mi najdraže iako baš i nisam najsretnija kad nešto ne osvojim što jako želim..

Kupujem na američkom i britanskom Ebayu, i zbog velikog izbora, a i zbog jezika jer s ostalima baš i nisam nešto super.. Tako ima i njemački, talijanski, francuski, kineski, australski, poljski.. Hrvatska još nema svoju stranicu, ali se odnedavno mogu primat uplate na PayPal i u Hrvatskoj tako da se može prodavati na bilo kojoj stranici..

Evo i moje liste i linkova:

1. Ladies Wrap Around Studded PU Leather Watch Triple Strap Rocker Goth Bracelet
Link 
Kupila sam ga jučer.. Već sam prije gledala nešto slično, al ni jedan mi se nije tako jako svidio kao ovaj.. I to me baš zeleni oduševio iako su i druge boje bile na raspolaganju.. E sad ga samo treba dočekat.. :)

2. Heart Cup Cake Muffin Mold Candy Cookies Chocolate Maker Silicone Jelly Bakeware
Link 
 Chocolate Cake Cookie Muffin Candy Jelly Ice Baking Silicone Square Mould Mold
Link 

Ove kalupe sam naručila prije dva dana jer sam odlučila praviti svoje praline i puniti ih s čim poželim.. Probala sam u nekakvom improviziranom kalupu,ali baš i nisu ispale najbolje tako da sam si kupila ovo.. Stavim slike čim ih isprobam..

 3. New Fashion Men Women Love Stainless Steel High Polished Gift Ring
Link 
Uzela sam ženski koji je malo tanji od muškog.. Kupovala sam dosta prstenja i nisam ikad bila razočarana s onim što je došlo tako se nadam da će biti i s ovim.. Što se tiće veličine, našla sam na netu tablicu sa slikama i velčinama gdje se može odrediti veličina prstena..

4. Free Shipping Antique Bronze Personalited Snake Skin Rhinestone Bib Necklace-HOT
Link  - kupljena na aukciji, ali se može ponovno naći kod tog sellera
 Nisam baš veliki ljubitelj ogrlica, ali mi se ova svidjla i odlučila sam ju ganjat na aukciji.. I uhvatila sam ju.. Izgleda baš primamljivo..


5. Ladies Long Length Fold Up Waistband Women Stretch Maxi Skirt UK 8-14
Link 
 Dosta dugo sam tražila duge pamučne suknje kod nas, tj. u Osijeku, i nisam našla ništa što bi mi odgovaralo.. Ili mi nije štimao materijal, ili boja, ili dužina, ili cijena.. Kada sam našla ovo, naručila sam prvo sivu.. Pošto me skroz oduševila, naručila sam i crnu.. Ugodne su za nositi i došle su za tjedan dana.. Odlična kupovina.. :)

6. [ NESURA ] Nose Pore Strips Black Head Remover 10sheets
Link 

 Ovo mi je prva kupovina nekakve kozmetike.. Kupovala sam prijateljicama one famozne 120 palete sjenila, ali sebi nisam nikad naručila, sad mi se nalaze na watch listi..
na ovo sam se odlučila nakon recenzije jedne blogerice koju već duže vrijeme pratim. Mogu reći da sam i ja zadovoljna s ovime, zapravo ugodno iznenađena iako je njena recenzija odlična.. recenzija se može pogledati tu voodoo-blonde.blogspot.com

7.  Small 30 in 1 Handy Tool Electroc Screwdriver Torx Set
Link 
Evo nešto i skroz drukčije.. Uvijek sam u potrazi za nečim takvim po kući, i nikako naći.. Sad ću barem imati sve na jednom mjestu.. Izgleda odlično, i nisam još koristila, ali će valjda poslužiti za ono za što je..

8. Slim Lift Body Shaper Wear Beauty Cincher Girdle Tummy
Link 

 Ovo sam uzimala prijateljici nakon što sam pročitala samo pohvale u vezi ovog steznika.. Kod nas se prodaje po puno višoj cijeni, dok je na Top Shop TV prodaji 200kn.. Tako da se ovo svakako isplati uzet, a i recenzije su odlične..

To je to za sada..

Pozdrav,
Barbara

utorak, 18. rujna 2012.

Moji Asos klačevi..


 Možda ovo baš i ne bih smjela staviti na uvid, al evo.. :)

ASOS je britanska internet stranica za kupnju odjeće, obuće, nakita, torbi, make-up stvari..

Osim svoje Asos marke, mogu se naručiti i neke druge.. Popis je stvarno dugačak, a ovo su neke od njih:
  • American apparel
  • Adidas
  • Diesel
  • French connection
  • Kookai
  • Lipsy
  • Motel
  • Opi
  • Oasis
  • Paprika
  • Rare
  • River island
  • Vero moda
  • Vila
  • ...
Dvije godine kupujem na internetu i Asos definitivno spada u moju veliku ljubav.. Isprva je to bio samo nakit, pa polako torbe, i na kraju sam prešla i na odjeću i obuću.. Iako je naručivanje na neviđeno stvarno lutrija, mogu reći da sam zadovoljna s onim što sam kupila na ovoj stranici..

Pogotovo sa torbama, od kojih su najveći broj pismo-torbe, tj. klačevi.. Mogu se naći stvarno povoljno, a u prilog ide i to da je poštarina besplatna.. Dostava je za nekih 10ak dana, ako se uzme ta besplatna opcija.. Ako vam nešto jako hitno treba, može se u opcijama izabrat i skuplja poštarina.. Nisam sigurna koliko iznosi, možda čak i 9f, ja izaberem uvijek ovu besplatnu i čekam.. :)

Potrebno se registrirat, i plaćanje se vrši karticama, može preko PayPala ili direktno karticom.. Ja imam nekakvu Prepaid MasterCard Hypo Alpe Adria banke..

A sad slijedi onaj zanimljiv dio -  moja mala kolekcija.. :)

1. ASOS Portfolio Envelope Clutch - snižen sa 25f na 12,50f.
Prvi, a mislim i najdraži je ovaj zeleni.. Velik je, dimenzija A4, i obožavam ga nositi i na casual i nekakve svečanije kombinacije..
2.  ASOS Concertina Clutch - malo je drukčiji od zelenog, čvršći, i savršen kad je trebaju nositi nekakvi papiri.. Sve što je potrebno mi stane u njega, isto kao i u zeleni - veliki novčanik, maramice, ključevi, mobitel, labelo, a ima mjesta i za jos neku sitnicu, a da opet ne bude pretrpano..
Cijena mu je bila 30f i snižen je na 15f, ali sam ga uzela s još 10% popusta. Inače, Asos dosta često daje nekakve kodove s popustima, uvijek treba malo pričekat..
3. ASOS Envelope Laptop Case In Faux Croc Effect - divan, divan divan.. Boja je odlična, izgleda stvarno super, isto je A4 format.. Cijena mu je bila 20f, snižen je na 10f i iskoristila sam popust od 10%.
 4. ASOS Slot Through Portfolio Clutch - Iako ga ljudi zamjenjuju s velikim žutim kovertama, baš me briga.. Meni se baš sviđa.. S prvotne cijene od 20f je snižen na 10f.
5. ASOS Laptop Case With Metal Bar - ovog sam uzela sam zato što je bio jeftin.. A i vjerojatno nisam mogla spavat pa nesanicu liječim kupovinom.. Sa 20f je snižen na 6f, i iskoristila sam 10% popusta na njega.. Boja je malo više žuča, nije tako smeđi, al mi to ne smeta.. Odličan je uživo..

6. ASOS Cat Print Laptop Case - presladak.. Identičan je slici. Super izgleda i razbije svaku crno-bijelu kombinaciju.. Cijena mu je bila 20f i snižen je na 10f.
7. ASOS Metal Handle Fold-Over Clutch - sa 20f je snižen na 8f.. Pošto mi je trebao jedan crni, odlučila sam se za ovaj.. Nije me oduševio, i najmanje mi se sviđa od cijele ekipe.. Jednostavno mi ne paše.
8. ASOS Side Metal Bar Clutch - iako nisam ljubitelj crvene boje, odlučila sam ga uzet.. I nije mi ni malo žao.. Izgleda odlično.. Nemam ništa od crvene odjeće u ormaru, ali zato ide uz sve ostalo.. Sa 18f je snižen na 7f i iskoristila sam 10% popusta..
Ovi svi ostali klačevi su kupljeni prije dosta vremena, a ovog još ima za kupiti pa evo link.. Nećete požaliti..
 
9.  ASOS Side Metal Bar Clutch - kao što sam i napisala, ne volim baš crvenu boju pa sam morala uzet i ovu.. Cijena mu je istao kao i crvenog, al sam ga uzela bez popusta, znači 7f. Uživo je stvarno savršen.. Još stoji zapakiran i premišljam se jel da ga poklonim frendici za rođendan.. Uf.. Teška odluka.. :)
On je isto dostupan pa stavljam i link.
 To je to za sad.. Uzimala sam i obične torbe.. Zapravo su sve samo ne obične i jednostavne, al o njima nekom drugom prilikom..

Pozz,
Barbara

ponedjeljak, 17. rujna 2012.

Pinterest 1

Jeste čuli za Pinterest..?

To je stranica sa "pločama" na koje možete pribadati/zabadati nek svoje ideje, ili nekakve zanimljive stvari koje nađete na netu..

Vrlo je jednostavna za korištenje, lako se mogu praviti vlastite ploče i sve se razvrstava po kategorijama.. To je zapravo nešto kao bookmarks,ali spremate slike koje onda vode na stranicu gdje se slika nalazi..

Ja imam nekoliko ploča, a ova sa DIY stvarima mi je najdraža..

Evo neke ideje:

Celtic Heart Knot


Pompoms

 Flower bookmark

Spiked heels

 Homemade lumieres
Ideja je odlična, ali ne mogu više naći link stranice..

Lamp

Bottle
Ni za ovo više ne mogu naći link..

Nisam još ništa probala napraviti od ovog, ali me ovaj čipkasti luster najviše privlači..

Pozz,
Barbara